Ergodotisi: Η Νο1 πλατφόρμα εργοδότησης

H Ergodotisi αποτελεί τη #1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο, με 25.000+ εγγεγραμμένες εταιρείες να την εμπιστεύονται για τις αγγελίες τους, ενώ 200.000 υποψήφιοι την επισκέπτονται σε μηνιαία βάση για να βρουν δουλειά ή να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. «Προσφέρουμε το μεγαλύτερο pool of candidates στην Κύπρο», δηλώνει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Head of Ergodotisi.

Το core product μας είναι η ανάρτηση αγγελίας. Παράλληλα με τις αναρτήσεις αγγελιών, η εταιρεία μας προσφέρει και υπηρεσίες προώθησής τους, όπως:

  • Η υπηρεσία Προτεινόμενης Αγγελίας που κρατάει την αγγελία στην κορυφή της κατηγορίας στην οποία ανήκει για 10 μέρες, αυξάνοντας έτσι το visibility της ακόμη περισσότερο.
  • Η υπηρεσία «Facebook Post» που δημοσιεύει την αγγελία στο Facebook page μας με μια σχετική με τη θέση εργασίας φωτογραφία κι έπειτα γίνεται πληρωμένη διαφήμιση, για να εμφανιστεί η αγγελία στο feed και στα stories σχετικών υποψηφίων σε Facebook και Instagram.
  • Η υπηρεσία Advertorial είναι ιδανική για να διαφημίσει μια εταιρεία ένα Career Day της, εγγραφές για ένα σεμινάριο, ένα νέο service σχετικό με το κοινό μας ή να επικοινωνήσει ότι προσλαμβάνει σε πολλές και διάφορες θέσεις. Αυτό το πετυχαίνουμε δημοσιεύοντας ένα γραφικό στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram, το οποίο γίνεται boost με link που παραπέμπει σε σχετικά landing pages, είτε πρόκειται για το προφίλ της εταιρείας στην Ergodotisi είτε για κάποιο Career page είτε για ένα page με φόρμες εγγραφής.
  • Η υπηρεσία Καρουσέλ, στο πλαίσιο της οποίας μια εταιρεία μπορεί να τοποθετήσει το λογότυπό της στην αρχική μας σελίδα, παραπέμποντας στις θέσεις εργασίας.
  • Η υπηρεσία Εταιρικού Προφίλ, με το οποίο η ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει στην Ergodotisi ένα προφίλ με το logo της, τις πληροφορίες και τις θέσεις εργασίας που διαθέτει.

Υπηρεσίες Διαφήμισης

Εκτός από τις Υπηρεσίες Προσλήψεων παρέχουμε και Υπηρεσίες Διαφήμισης, καθώς το employer brand και το πώς το αντιλαμβάνονται οι πιθανοί υποψήφιοι επηρεάζει τα recruitment efforts τους. Έτσι, πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη από τις εταιρείες να επικοινωνήσουν τις αξίες, την εργασιακή κουλτούρα και το EVP τους για σκοπούς προσέλκυσης ταλέντων.

Μια εταιρεία μπορεί να διαφημιστεί στην Ergodotisi μέσω Banner Ads.

Η διαφήμιση μέσω Banners είναι ιδανική για Brand Awareness αλλά και για διαφήμιση ενός Career Day, συγκεκριμένης ή πολλών θέσεων εργασίας, υπηρεσιών B2B αλλά και για special activations.

Μια λύση για στοχευμένη διαφήμιση σε niche audiences είναι η υπηρεσία του Category Sponsor, μέσω της οποίας μια εταιρεία μπορεί να διαφημιστεί σε κοινό που ενεργά αναζητά εργασία σε συγκεκριμένο κλάδο/industry. Για παράδειγμα, μια tech εταιρεία που ζητά προγραμματιστές, μπορεί να τοποθετήσει το λογότυπό της καθώς και ένα banner στην κατηγορία Πληροφορική, για να αυξήσει το brand awareness της στο σχετικό κοινό που επισκέπτεται αυτή την κατηγορία.

Η Ergodotisi προσφέρει επίσης Blog Interviews, όπου ένα key member της εταιρείας, όπως ο HR Manager ή ο CEO, μπορεί να μιλήσει για την εταιρεία, την κουλτούρα της, τις ευκαιρίες εξέλιξης/ανέλιξης και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της. Έπειτα, η Ergodotisi δημοσιεύει τη συνέντευξη στο Blog της αλλά και στο Facebook page της και το κάνει boost σε σχετικό κοινό. Μέσα στη συνέντευξη μπορούν να υπάρχουν και τα ανάλογα links. Τέλος, η Ergodotisi προσφέρει συνδιοργάνωση Open Day στις εταιρείες που θέλουν να προσελκύσουν μαζικά υποψηφίους για να καλύψουν διάφορες θέσεις τους.

Η εργοδότηση το 2024

Οι προκλήσεις στον τομέα προσέλκυσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για το 2024 ποικίλουν. Οι κυριότερες από αυτές περιλαμβάνουν:

  • Skills Gap: Ο γρήγορος ρυθμός των τεχνολογικών εξελίξεων δημιουργεί συχνά αναντιστοιχία μεταξύ των δεξιοτήτων που χρειάζονται οι εργοδότες και εκείνων που είναι διαθέσιμες στην αγορά εργασίας.
  • Εξ αποστάσεως εργασία: Ενώ η εξ αποστάσεως εργασία προσφέρει ευελιξία, φέρνει επίσης προκλήσεις στη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας, της συνεργασίας και της διασφάλισης της ευημερίας των εργαζομένων.
  • Ανταγωνισμός για το ταλέντο:

Με την άνοδο του freelancing και του gig economy, καθώς και με τα incentives που μπορούν να προσφέρουν οι πολύ μεγάλες εταιρείες σε ταλαντούχους επαγγελματίες, η απόκτηση και διατήρηση ταλέντου καθίσταται πρόκληση, καθώς αυτά τα άτομα έχουν πολλές επιλογές.

  • Νέα γενιά: Η νέα γενιά που μπαίνει τώρα στην αγορά εργασίας, φαίνεται ότι έχει διαφορετικές προσδοκίες σχετικά με την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, την ανέλιξη και το τι ζητά από έναν εργοδότη.
  • Diversity, Equity & Inclusion: Το να χτίσουν οι εταιρείες ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και να αντιμετωπίσουν ζητήματα διαφορετικότητας και ισότητας, θα αποτελέσει μία σημαντική πρόκληση.
  • Burnout: Η μη εξισορρόπηση της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής, ειδικά με τα θολά όρια της εξ αποστάσεως εργασίας, μπορεί να συμβάλει στην επαγγελματική εξουθένωση.

Τάση τα upskilling και reskilling

Η κυριότερη τάση, που θα δούμε να δημιουργείται το 2024, θα είναι σίγουρα τα upskilling και reskilling των επαγγελματιών. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι 1) θα δούμε να εξισορροπείται το θέμα εργασίας από το γραφείο και εξ αποστάσεως εργασίας για να διατηρηθούν οι εταιρικές κουλτούρες, 2) θα αυξηθούν τα κίνητρα για σκοπούς απόκτησης αλλά και διατήρησης ταλέντου, 3) θα δοθεί ακόμη περισσότερη έμφαση στο DEI (Diversity, Equity, Inclusion), 4) θα δούμε στρατηγικές για την προστασία της ψυχικής υγείας των εργαζομένων αλλά και γενικότερα στρατηγικές με σκοπό τη διατήρηση των εργαζομένων στην εταιρεία, 5) οι εταιρείες θα προσαρμοστούν περισσότερο στις ανάγκες της νέας γενιάς εργαζομένων. Το 2024 για εμάς, είναι η χρονιά που η νέα μας πλατφόρμα θα κάνει την εμφάνισή της, εντελώς ανανεωμένη και με πολλά νέα functionalities, τόσο για εταιρείες όσο και για υποψηφίους - stay tuned!

Διευθυντική ομάδα

Αντώνης Παπαδόπουλος, Head of Ergodotisi

Δάφνη Σωκράτους, Head of Customer Support & Sales, Ergodotisi

Τζωρτζίνα Ερωτοκρίτου, HR Manager (Ergodotisi/Digital Tree)

Έτος ίδρυσης

2012

Αριθμός εταιρειών-συνεργατών

25.000+ εγγεγραμμένες εταιρείες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-mail για εταιρείες: companies@ergodotisi.com | E-mail για υποψηφίους: info@ergodotisi.com

Τηλέφωνο: 70007120 | Ιστοσελίδα: www.ergodotisi.com

Δειτε Επισης

RECRUITMENT & HUMAN RESOURCE SERVICES 2024: Διαχείριση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού
Ergodotisi: Η Νο1 πλατφόρμα εργοδότησης
C.Y ACTUARIES: Ο αξιόπιστος συνεργάτης
DELOITTE: Το μέλλον της εργασίας
Eurosuccess Consulting: Προβάδισμα στο όραμα
PERHA HR & Business Consulting: Όταν οι αξίες συναντούν το HR