Pamboridis LLC: H ίδρυση και η συμπλήρωση είκοσι χρόνων ζωής και επιτυχούς πορείας

Ταγμένος στην πολιτική από μικρός, θα διαπίστωνε στην πορεία των πραγμάτων πως τουλάχιστον για κάποιον που θέλει να είναι έντιμος, όπως ο ίδιος λέει, δεν προσφέρεται για να βιοπορίζεται και θα την απέκλειε ως επάγγελμα.

Θα θεωρούσε έτσι τη νομική ως το πλησιέστερο επάγγελμα και μολονότι θα την… φλέρταρε διστακτικά στο πρώτο έτος, πολύ νωρίς στη συνεχεία θα την ερωτευόταν σφόδρα και θα καθίστατο για τον ίδιο μια τεράστια αγάπη.

Και έχοντας ως φιλοσοφία πως η ίδρυση και λειτουργία ενός νέου οργανισμού είναι εν πολλοίς αντίστοιχη με την γέννηση ενός ανθρώπου, ο Δρ. Γιώργος Παμπορίδης θα ίδρυε το 2003 την Pamboridis LLC, που συμπληρώνοντας 20 χρόνια ζωής έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα δικηγορικά γραφεία του τόπου.

Η Pamboridis LLC ιδρύθηκε από τον Γιώργο Παμπορίδη πριν από είκοσι χρόνια με την φιλοδοξία της δημιουργίας ενός σύγχρονου οργανισμού που να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πελατών του και να συνδράμει στην ανάπτυξη και την επιτυχία τους. Αλλά και που παράλληλα να προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον ανθρώπινο, όπου άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους να προσέρχονται καθημερινά, χωρίς ωστόσο η δουλειά να αποτελεί γι’ αυτούς τη ζωή τους.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Παμπορίδη, αυτή ήταν και η καλύτερη συμβουλή που έλαβε στην επαγγελματική του πορεία και την οποία θα έδινε σε ένα νέο επαγγελματία του τομέα. «Να εργάζεστε για να ζείτε, παρά να ζείτε για να εργάζεστε».

Εκ του αποτελέσματος, και μέσα από την εικοσάχρονη διαδρομή του γραφείου, το πρόσημο στην… ετυμηγορία αξιολόγησης των στόχων που έθεσε τότε ο ιδρυτής και Managing Partner του δικηγορικού οίκου, δεν μπορεί παρά να αποτιμάται ως πέραν πάσης αμφιβολίας θετικό.

Στελεχωμένη σήμερα στην Κύπρο με δώδεκα νομικούς, συμπεριλαμβανομένων των έξι Συνεταίρων, και εργοδοτώντας συνολικά περί τα 20 άτομα, η Pamboridis LLC-με σαφή αναπτυξιακό προσανατολισμό- διαθέτει γραφεία σε Λευκωσία και Αθήνα, έχοντας στο πελατολόγιο της κυρίως εταιρείες με πολυεθνή παρουσία από το εμπόριο, την ενέργεια και τον χρηματοοικονομικό κλάδο. Με τον Γιώργο Παμπορίδη, να έχει κάθε λόγο να θεωρεί την Pamboridis LLC ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του ως νομικός.

«Κάθε δικηγορικό γραφείο αρχίζει τα πρώτα του βήματα σχεδόν ταυτιζόμενο με την προσωπικότητα του ιδρυτή και στη συνέχεια, πατά στα δικά του πόδια και μεγαλώνει αποκτώντας μια δική του ταυτότητα, κουλτούρα και προσωπικότητα.

Για μένα λοιπόν, το να βλέπω το δικηγορικό μου γραφείο να συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, αποτελεί πρωτίστως επιβεβαίωση της ορθότητας ίδρυσής του, αλλά και πηγή χαράς, αφού αποτελεί πλέον μια ανεξάρτητη αναπτυσσόμενη επιχείρηση πολύ μεγαλύτερη του τι θα μπορούσα να καταφέρω πορευόμενος μόνος μου», αναφέρει ο Γιώργος Παμπορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό IN Business και η οποία θα δημοσιευθεί στο τεύχος Οκτωβρίου.

Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο του Γιώργου Παμπορίδη

  • Νομική Αθηνών, Master in Shipping Law (Southampton), Master in International Relations (London School of Economics, Διδακτορικό (Ph.D) tsο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (Southampton).
  • Επαγγελματικές εξετάσεις: Δικηγόρος Κύπρου, Δικηγόρος Αθηνών και Solicitor in England&Wales.
  • Άσκηση στο Τάσσος Παπαδόπουλος & Σία, Άσκηση στους Holman, Fenwick & Willan, Συνέταιρος στο Λ. Παπαφιλίππου & Σία (πέντε χρόνια).
  • Ίδρυση της Pamboridis LLC.

Δειτε Επισης

Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά
ΙδΕΚ: Κουπόνια καινοτομίας-€10.000 ανά επιχείρηση με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους
Σε εξέλιξη το live link στην Αθηένου… Cyta και Super FM γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (pics)
Τo Andrey & Julia Dashin’s Foundation παρουσιάζει το έργο «Reclaimed Waters: A Reflection on Sea Pollution»
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού