Ritz-Carlton Residences: Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στα high-rise έργα

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από τον νέο εμβληματικό πύργο της Λεμεσού, ο οποίος ετοιμάζεται για opening. Το The Ritz-Carlton Residences είναι το νέο πολυώροφο κτήριο, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Αμαθούντος, στην Μουτταγιάκα.

Ο ουρανοξύστης 33 ορόφων είναι το ολοκαίνουργο high-rise κτήριο της πόλης, το οποίο αποτελείται από 182 κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

ritzcarlton100021

Η ειδική στα υψηλής ποιότητας ακίνητα, Marfields, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της επιτυχημένες αναπτύξεις, όπως το Olympic Residence στη Λεμεσό και το Central Park Residences στη Λευκωσία, φέρνει στη Λεμεσό το Ritz-Carlton Residences και ταυτόχρονα νέα δεδομένα στις πολυτελείς οικιστικές αναπτύξεις.

ritzcarlton100022

Διαμερίσματα υψηλής ποιότητας
Οι συμφωνίες που υπέγραψε η Marfields με τη Marriot International διασφαλίζουν την εφαρμογή προτύπων που συνάδουν με το ήθος και τους κανονισμούς του Ritz-Carlton. Μεταξύ άλλων, εξασφαλίστηκε η διαχείριση του έργου από τη διεθνή ομάδα του Ritz-Carlton, με την ελάχιστη χρονική διάρκεια να έχει τεθεί στα 30 χρόνια.

ritzcarlton100024

Διαβάστε εδώ: Ritz-Carlton Residences: Το high-rise κτήριο που φέρνει νέα δεδομένα στην πολυτέλεια

Ο σχεδιασμός open floor και οι ευρύχωρες ιδιωτικές βεράντες δίνουν την αίσθηση διαμονής σε ένα ιδιωτικό superyacht, με ατελείωτη πανοραμική θέα στη γραφική ακτογραμμή της Λεμεσού και στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η εξαιρετική κατασκευή και τα φινιρίσματα καθορίζουν την υψηλή ποιότητα των πολυτελών κατοικιών. Τονίζεται επίσης ότι το Ritz-Carlton Residences, έχει τη μεγαλύτερη έκταση ανά κάτοικο - 31.000 τ.μ.

ritzcarlton100027

Το penthouse και το Novikov
Το penthouse του The Ritz-Carlton Residences, Limassol επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια.

ritzpenth

ritzcarlton100023

Τοποθετημένο στην κορυφή της αριστοκρατικής ανάπτυξης, το ρετιρέ προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στην ακτογραμμή της Λεμεσού.

ritzcarlton100025

ritzcarlton1000230

Διαβάστε εδώ: Novikov Restaurant: Το high-end εστιατόριο που έρχεται στην Κύπρο (pics)

Ισχυρό πλεονέκτημα αποτελεί η παρουσία του Novikov Restaurant, το οποίο υπόσχεται να μεταμορφώσει κάθε γεύμα σε μια μοναδική εμπειρία, κάθε συνάντηση με φίλους σε μια ιδιαίτερη περίσταση και κάθε γιορτή σε μια αξέχαστη μέρα.

Το διεθνούς φήμης Novikov Restaurant διαθέτει παρουσία σε δέκα διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, ανάμεσά τους το Λονδίνο, το Μαϊάμι, η Ίμπιζα και η Ντόχα.

Όλα τα εστιατόρια Novikov φημίζονται για το elegant περιβάλλον που διαθέτουν, καθώς και για την μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν, με κομψές ασιατικές και ιταλικές επιλογές, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν και Lounge Bar με signature cocktails.

Η ισχυρή ομάδα
Ο Όμιλος Marfields ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολυώροφων οικιστικών έργων με προηγμένες ανέσεις.

ritzcarlton100026

Η Marfields Construction ανέλαβε τις κατασκευαστικές εργασίες της νέας high-end οικιστικής ανάπτυξης.

Εμπνευσμένη από το πλούσιο μεσογειακό στυλ και τα πολυτελή ταξίδια, η Kristina Zanic Interior Consultants σχεδίασε τους εσωτερικούς χώρους για να δημιουργήσει μια τοπική, αυθεντική και ατομική εμπειρία που αποτυπώνει την ουσία του προορισμού μέσα από το στυλ και τη λεπτομέρεια.

ritzcarlton100029

Την επίπλωση των διαμερισμάτων του Ritz-Carlton Residences ανέλαβε το κορυφαίο ιταλικό brand, Molteni&C, η οποία είναι γνωστή στον τομέα του ελίτ σχεδιασμού επίπλων.

ritzcarlton100028

Εξάλλου, η Moshe Tzur Architects & Town Planners Ltd, οι αρχιτέκτονες της νέας πολυτελούς οικιστικής ανάπτυξης της Λεμεσού, έχει σχεδιάσει πάνω από 1.000 αξιόλογα έργα σε όλο τον κόσμο.

Διευκρινίζεται ότι το Ritz-Carlton Residences, Limassol δεν ανήκει, αναπτύσσεται ή πωλείται από την The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. ή των θυγατρικών του («Ritz-Carlton»). Η Leonetti Co. Ltd. χρησιμοποιεί τα σήματα Ritz-Carlton βάσει άδειας από τη Ritz-Carlton, η οποία δεν έχει επιβεβαιώσει την ακρίβεια οποιασδήποτε από τις δηλώσεις ή δηλώσεις που γίνονται στο παρόν.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό