Ritz-Carlton Residences: Το high-rise κτήριο που φέρνει νέα δεδομένα στην πολυτέλεια

Ένα εμβληματικό πολυώροφο κτήριο αποκτά η Λεμεσός, με το Ritz-Carlton Residences να τίθεται προσεχώς σε λειτουργία. Ο πολυτελής πύργος 33 ορόφων προσφέρει μια σπάνια συλλογή από κατοικίες και μοναδικά ρετιρέ.

Το πολυώροφο κτήριο στην Μουτταγιάκα αποτελείται από 182 κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

ritzcarlton100010


Ο open floor σχεδιασμός και οι ευρύχωρες ιδιωτικές βεράντες δημιουργούν την αίσθηση διαμονής σε ένα ιδιωτικό superyacht, με ατελείωτη πανοραμική θέα στην ακτογραμμή της Λεμεσού και στη Μεσόγειο Θάλασσα. Η εξαιρετική κατασκευή και τα φινιρίσματα καθορίζουν την υψηλή ποιότητα του The Ritz-Carlton Residences.

ritzcarlton10003

Εντατικές εργασίες
Με βάση πρόσφατη ενημέρωση για την πορεία των κατασκευαστικών εργασίων, τις οποίες ανέλαβε η Marfields Construction, εντός Ιούλιου αναμένεται η ολοκλήρωση της Piazza με πολυτελείς boutiques, της επίπλωσης και του styling του λόμπι εισόδου, των εξωτερικών πισίνων και των γραφικών κήπων.

Κομβική θεωρείται η παρουσία του Novikov Restaurant, το οποίο υπόσχεται να μεταμορφώσει κάθε γεύμα σε μια μοναδική εμπειρία, κάθε συνάντηση με φίλους σε μια ιδιαίτερη περίσταση και κάθε γιορτή σε μια αξέχαστη μέρα.

ritzcarlton10002

Ο Όμιλος Marfields, ο οποίος ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολυώροφων οικιστικών έργων με προηγμένες ανέσεις, έχει δημιουργήσει ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες της Κύπρου, φέρνοντας νέα δεδομένα στις πολυτελείς οικιστικές αναπτύξεις.

ritzcarlton10004

Λανσάρει τα branded residences
Ιδρυτής και managing director του Marfields Group είναι ο Tal Mashkif, ο οποίος διαβλέπει προοπτικές και επενδύει στην ανάπτυξη πολυτελών οικιστικών έργων υψηλών προδιαγραφών, τα οποία προσφέρουν έναν ποιοτικά αναβαθμισμένο τρόπο ζωής.

Διαβάστε εδώ: Ritz-Carlton Residences: Η απαρχή των branded residences στην Κύπρο

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο InBusinessNews είχε τονίσει ότι με το Ritz-Carlton Residences δημιουργείται κάτι καινούργιο στην Κύπρο, καθώς το έργο αυτό αποτελεί την απαρχή των branded residences στο νησί, ενός κομματιού της αγοράς που ήταν κενό.

ritzcarlton10007

Οι συμφωνίες που υπέγραψε η Marfields με τη Marriot International διασφαλίζουν την εφαρμογή προτύπων που συνάδουν με το ήθος και τους κανονισμούς του Ritz-Carlton. Μεταξύ άλλων, εξασφαλίστηκε η διαχείριση του έργου από τη διεθνή ομάδα του Ritz-Carlton, με την ελάχιστη χρονική διάρκεια να έχει τεθεί στα 30 χρόνια.

ritzcarlton10006

Ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στα υψηλής ποιότητας ακίνητα, η Marfields διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της επιτυχημένες αναπτύξεις, όπως το Olympic Residence στη Λεμεσό και το Central Park Residences στη Λευκωσία.

Την επίπλωση των διαμερισμάτων του Ritz-Carlton Residences ανέλαβε το κορυφαίο ιταλικό brand, Molteni&C, η οποία είναι γνωστή στον τομέα του ελίτ σχεδιασμού επίπλων.

ritzcarlton10008monteni

Η Molteni&C συνδυάζει το πάθος για την ομορφιά και την ατελείωτη αναζήτηση της ποιότητας, καθώς τα έπιπλά της αγκαλιάζουν τη διαχρονική κομψότητα.

Με την σφραγίδα μίας dream team
Η Moshe Tzur Architects & Town Planners Ltd, οι αρχιτέκτονες της νέας πολυτελούς οικιστικής ανάπτυξης της Λεμεσού, έχει σχεδιάσει πάνω από 1.000 αξιόλογα έργα σε όλο τον κόσμο. Με εμπειρία από το 1978, η επιτυχία της εταιρείας έγκειται στον έξυπνο σχεδιασμό κάθε έργου για τη μεγιστοποίηση της χρησιμότητάς του, ενισχύοντας παράλληλα τη δημόσια σφαίρα.

Εκτός από γνωστούς οικιστικούς πύργους στην Κύπρο, στα επιτυχημένα έργα της εταιρείας περιλαμβάνονται το “Sarona Tower” στο Τελ Αβίβ για την Azrieli Group (μαζί με τον David Azrieli), το "Atrium" στο κέντρο ανταλλαγής διαμαντιών του Ισραήλ, το Ramat Gan (ο πρώτος πύργος του Ισραήλ με πιστοποίηση Leed Platinum), το Διεθνές Αεροδρόμιο Ramon κοντά στο Έϊλατ (σε συνεργασία με το γραφείο Mann-Shinar), το Constanza City Park Mall, το AFI Mall στη Ρουμανία, ο πύργος γραφείων "Lighthouse" στην Πράγα και το mall "Harfa" στην Πράγα.

Τον εσωτερικό σχεδιασμό ανέλαβε το γραφείο Kristina Zanic Interio Architects.

Η Kristina Zanic είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα στον εσωτερικό σχεδιασμό σε Ασία και Μέση Ανατολή. Έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια στην Ταϊλάνδη συνεργαζόμενη με διεθνείς μάρκες και γνωστές τοπικές εταιρείες σε όλη την Ασία.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στη Μέση Ανατολή και έκτοτε ίδρυσε το δικό της στούντιο σχεδιασμού στο Ντουμπάι: την Kristina Zanic Design Consultants. Μεταξύ άλλων, έχει επιμεληθεί τα The Ritz Carlton Hotel and Residences Kotor Bay, στο Μαυροβούνιο, The Ritz-Carlton Al Wadi Desert Resort, Ras Al Khaimah, ΗΑΕ, The Ritz-Carlton Al Hamra Beach Resort, Ras Al Khaimah, ΗΑΕ & The Ritz- Carlton του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

Δειτε Επισης

Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο