Ο Όμιλος PERHA ενώνει τα χέρια με το Aphrodite Hills Resort για να υποστηρίξει το Ένα Όνειρο Μια Ευχή

Ο Όμιλος PERHA και το Aphrodite Hills Resort ενώνονται για ένα Σαββατοκύριακο αγάπης και προσφοράς για την υποστήριξη του One Dream One Wish. Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα σηματοδοτηθεί το Ετήσιο Σαββατοκύριακο Love & Giving, όπου ένα μέρος των εσόδων από κάθε κράτηση που γίνεται στο Aphrodite Hills Resort θα δωρίζεται σε αυτόν τον συγκινητικό σκοπό.

Οι επισκέπτες που θα διαμένουν στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills θα μπορούν να απολαύσουν μια απολαυστική απόδραση, ενώ έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη. Για κάθε διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Aphrodite Hills, 35,00 € θα συνεισφέρονται γενναιόδωρα στον Σύνδεσμο One Dream One Wish. Όσοι επιλέξουν ένα άνετο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου θα δωρίσουν 25,00 € ανά διανυκτέρευση, ενώ οι κρατήσεις για μεγαλύτερα διαμερίσματα θα συνεισφέρουν 35,00 € ανά διανυκτέρευση. Είναι μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να μεταμορφώσουν τη διαμονή τους σε μια πράξη καλοσύνης και αγάπης.

Το Σαββατοκύριακο Love & Giving θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 18:30 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Πλατείας του Χωριού. Καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι επισκέπτες θα έχουν μια σειρά από δραστηριότητες και μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο με τις ώρες του Σαββάτου από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Η σειρά εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει μια υπαίθρια αγορά, μια ειδική επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, μια συναρπαστική εμπειρία Escape Room, μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων για τους λάτρεις, κάστρα που θα ενθουσιάσουν τους νέους, χριστουγεννιάτικες τέχνες και χειροτεχνίες, ζωγραφική προσώπου, αγαπημένους χαρακτήρες μασκότ και θεατρική παράσταση με τη Δανάη Χρίστου (GR).

Ο Όμιλος PERHA, σε συνεργασία με το Aphrodite Hills Resort και τον Σύνδεσμο One Dream One Wish, απευθύνει μια εγκάρδια πρόσκληση σε όλους. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το υπόβαθρο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της ενότητας, της αγάπης και της χαράς της προσφοράς. Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε ως κοινότητα και να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα για τα παιδιά που το αξίζουν περισσότερο.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Aphrodite Hills Resort για αυτή τη σημαντική προσπάθεια και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μόνιμες αναμνήσεις για τα παιδιά και τις οικογένειές τους», δήλωσε η Μαριάννα Χατζηαντωνίου Ιδρύτρια του Ομίλου PERHA.

Εξερευνήστε περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.aphroditehills.com/news/the-weekend-of-love-giving/

Σχετικά με τον όμιλο PERHA:

Ο Όμιλος PERHA ιδρύθηκε με σκοπό να είναι επιχειρηματικός συνεργάτης σε εταιρείες με υψηλές φιλοδοξίες για δέσμευση εργαζομένων και αποτελέσματα. Προσφέρει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, συμβουλευτική για τη Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, τις Αναλύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Μάθηση και την Ανάπτυξη, την Οργανωτική Ανάπτυξη, την Καθοδήγηση Ανθρώπινου Δυναμικού και την Επωνυμία Ανθρώπινου Δυναμικού.

https://perhagroup.com/

Σχετικά με το Aphrodite Hills Resort:
Το Aphrodite Hills Resort είναι ένα κορυφαίο πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στην Πάφο. Προσφέρει μια σειρά από ανέσεις παγκόσμιας κλάσης με ξενοδοχείο πέντε αστέρων, διαμερίσματα και επαύλεις. Είναι μια ανεξάρτητη μικρή και εντυπωσιακή «πόλη» με πολυτελείς εγκαταστάσεις, εστιατόρια με κουζίνες από όλο τον κόσμο, καταστήματα, spa, παιδικό πάρκο και splash park, πλατεία με εστιατόρια, εκκλησάκι και πολλαπλά σημεία χαλάρωσης. Πρόκειται για ένα μοναδικό leisure προορισμό για αθλητές, οικογένειες, επενδυτές, ταξιδιώτες, επισκέπτες, ζευγάρια και παρέες.

https://www.aphroditehills.com/

Σχετικά με το One Dream One Wish Association:
Ο Κυπριακός Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς ασθένειες «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε από μια ομάδα γονέων και φίλων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για την επίτευξη των στόχων του. Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συλλόγου είναι τρεις: Εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών με καρκίνο, οικονομική στήριξη των οικογενειών τους και παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους.

https://www.enaoniromiaefxi.com/en/the-association/

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ