Νέος Head of Public Affairs της Red Wolf ο Σωκράτης Ιωακείμ

Η Red Wolf PR & Advertising, ανακοινώνει την ένταξη του Σωκράτη Ιωακείμ στο δυναμικό της, στη θέση του Head of Public Affairs της εταιρείας.

Ο Σωκράτης Ιωακείμ έχοντας σημειώσει μία εκτενή δημοσιογραφική πορεία από το 2001 και διατηρώντας τα τελευταία χρόνια τη θέση του αρχισυντάκτη σε γνωστά οικονομικά περιοδικά της χώρας, αναμένεται να ενισχύσει τον τομέα της στρατηγικής καθοδήγησης πελατών και ανάπτυξης σχέσεων, συμπληρώνοντας αρμονικά την υφιστάμενη δομή της Red Wolf.

Καλωσορίζοντας τον Σωκράτη Ιωακείμ στην ομάδα της Red Wolf, ο Κωσταντίνος Ντάλτας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε χαρακτηριστικά,: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Ιωακείμ στην ομάδα μας. Το εξαιρετικό επιχειρηματικό του κριτήριο, η βαθιά γνώση του για το επιχειρείν και η εμπειρία του στον τομέα της ανάπτυξης και εδραίωσης σχέσεων, τον καθιστούν ένα δυναμικό και αξιόλογο συνεργάτη για την εταιρεία».

Από δικής του πλευράς, ο Σωκράτης Ιωακείμ, ευχαριστώντας τον Κωσταντίνο Ντάλτα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, διαβεβαίωσε ότι κύριος στόχος του είναι να αξιοποιήσει την πολύχρονη εμπειρία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και την εξειδίκευση του σε θέματα καταγραφής και αποτύπωσης της εικόνας επιχειρηματικών οντοτήτων, ώστε να χαράξει νέους ορίζοντες για τους συνεργάτες της Red Wolf.

Η Red Wolf PR & Advertising ιδρύθηκε το 2016 και μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα της επικοινωνίας και του marketing, τόσο στο νησί όσο και στο εξωτερικό. Με δυο γραφεία σε Λευκωσία και Αθήνα και πέραν των 60 βραβείων σε Κύπρο και εξωτερικό για έργα που έχει υλοποιήσει σε ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών υπηρεσιών αποτελεί το δικό σου bespoke, marketing agency!

Η Red Wolf έχει μάθει να μην ακολουθεί, αλλά να ορίζει τις τάσεις της αγοράς. Οι καινοτόμες ιδέες της δίνουν πνοή στις επικοινωνιακές δράσεις οργανισμών και φυσικών προσώπων, δημιουργώντας συναρπαστικές αφηγήσεις, που στόχο έχουν να απογειώσουν την εικόνα τους.

Με το ίδιο πάθος η Red Wolf, κινείται στη νέα εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της απαράμιλλη προσωπική φροντίδα και πρωτοποριακές ιδέες που αλλάζουν το παιχνίδι.

Μάθετε περισσότερα για τη Red Wolf στο www. redwolf.com.cy

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα