Η Astro Bank εμπιστεύεται την Dale Carnegie για την εκπαίδευση του προσωπικού της

Στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Astro Bank και της Dale Carnegie Κύπρου, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης 2 ομάδων του παγκοσμίου φήμης προγράμματος, 9 εβδομάδων Dale Carnegie Course – Skills For Success, για τα στελέχη της.

Το παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα Dale Carnegie - Skills for Success πρωτοπαρουσιάστηκε από τον ιδρυτή της Dale Carnegie πριν 100 χρόνια και από τότε, παίρνοντας ανανεωμένη μορφή και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και της εξελίξεις της κάθε περιόδου, παρουσιάζεται σε περισσότερες από 90 χώρες, και έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη εκατομμυρίων ανθρώπων ανά το παγκόσμιο.

Επεξεργάζεται τις απαιτούμενες δεξιότητες των ανθρωπίνων σχέσεων έτσι ώστε να ευδοκιμήσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Προσφέρει στα στελέχη των επιχειρήσεων και των οργανισμών τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξοπλιστούν και να μπορούν να επικοινωνούν στο προσωπικό τους με επαγγελματισμό και να επιλύουν τα καθημερινά και απρόβλεπτα προβλήματα που προκύπτουν με τρόπο εναρμονισμένο στο σήμερα. Αναπτύσσει πως να ενισχύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις, πως πρέπει να διαχειρίζεται το άγχος και να χειρίζεται τις μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας, αναπτύσσοντας μια στάση αφοσίωσης.

Το πρόγραμμα Dale Carnegie- Skills for Success συμβάλει στην αντιμετώπιση πολύπλοκων προσκλήσεων. Δουλεύει την ευστροφία του σημερινού ηγέτη και παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη της αρμονίας των ομάδων.

Επαναπροσδιορίζει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες που απαιτούνται από έναν σύγχρονο εργαζόμενο Ηγέτη εμπνέοντας τους άλλους να αναλάβουν πρωτοβουλία και να καινοτομήσουν επιφέροντας τα απαιτούμενα και ποθητά αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις της για τη συμμετοχή της Διοικητικής Ομάδας της ASTRO Bank στο πρόγραμμα, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Κυρία Τονια Χατζηκωστή, και την έναρξη της συνεργασίας με την Dlae Carnegie Κύπρου, ανάφερε τα ακόλουθα

«Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Dale Carnegie Course – Skills for Success, και πρέπει να πω ότι ήταν ένα απίστευτο ταξίδι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Από την αρχή, ήμουν ενθουσιασμένος από τη δομή του μαθήματος και την τεχνογνωσία των συντονιστών.

Από την αποτελεσματική δημόσια ομιλία μέχρι τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων, το μάθημα παρείχε πρακτικές δεξιότητες και τεχνικές. ο αντίκτυπος του προγράμματος στους συμμετέχοντες ήταν ορατός από τη 2η συνεδρία.

Η έμφαση στην ενεργητική ακρόαση και ενσυναίσθηση εμπλούτισε τις σχέσεις μου με τους άλλους. Η διαχείριση του άγχους και οι στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων ήταν ανεκτίμητες. Η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων δημιούργησε μια θετική κοινότητα μάθησης. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και νιώθω δύναμη να ξεπεράσω τους φόβους και να πετύχω. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το μάθημα Dale Carnegie για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους

Η Dale Carnegie Κύπρου θέλει να ευχαριστήσει την ASTRO Bank για την εμπιστοσύνη και τη συνέχιση της συνεργασίας με τα προγράμματα της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Ντίνος Δημητρίου αναφέρει «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Astro Βank και την επίτευξη των στόχων που θέσαμε από κοινού. Η Dale Carnegie Κύπρου διατηρεί τη δέσμευσή της να παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση και ανάπτυξη στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της Κύπρου, βοηθώντας τους να αναπτύσσονται και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Dale Carnegie Κύπρου και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

  • EMAIL: dc.cyprus@dalecarnegie.com / Τηλέφωνο: 96535300.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ