Powered by

Starbucks Barista Champion 2023: Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη έμπνευση, χαρά και δημιουργικότητα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, ο τελικός για την ανάδειξη του φετινού Starbucks Barista Champion 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο πάρκο Αγλαντζιάς.

Τα Starbucks, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν «υιοθετήσει» το συγκεκριμένο πάρκο στη Λευκωσία, και μέσα από μικρές καθημερινές δράσεις, επιτυγχάνουν να προσφέρουν όχι μόνο μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες τους αλλά να αφήνουν και ένα θετικό αντίκτυπο στις περιοχές τις οποίες δραστηριοποιούνται.

starbuckschamp2

Ο τελικός του Barista Championship, αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για όλους, τόσο για τους ανθρώπους της Starbucks, που κάνουν την κάθε μέρα μοναδική με το χαμόγελό τους, όσο και για όλους όσους εκτός από τον καλό καφέ, αγαπούν και την εμπειρία που ζουν, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα κατάστημα Starbucks.

Οι δύο διαγωνιζόμενες, Νικολίνα Χαραλάμπους και Σοφία Μαζαράκη, που έφθασαν στον τελικό του Starbucks Barista Championship 2023, εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και τους καλεσμένους, μέσα από τη δεξιοτεχνία τους, τις γνώσεις τους και το πάθος πάθους τους για τον καφέ, προσφέροντας σε όλους μια βραδιά γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα.

starbuckschamp3

Μεγάλη νικήτρια και Barista Champion για την φετινή χρονιά, αναδείχθηκε η Σοφία Μαζαράκη, από το κατάστημα Starbucks στον Εναέριο στη Λεμεσό, η οποία απέσπασε τον θαυμασμό όλων, μηνύοντας κριτές και καλεσμένους, σ’ ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη γιορτή, αποτέλεσε μια ευκαιρία για την εταιρία να αναγνωρίσει τους ανθρώπους της για τα έως τώρα αποτελέσματα, δίνοντας τους κίνητρα να συνεχίσουν να εργάζονται σ’ ένα περιβάλλον όπου ο σεβασμός, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η εκτίμηση αποτελούν θεμελιώδη βάσεις.

starbuckschamp4

Φέτος, ο μεγάλος τελικός των ΕΜΕΑ θα πραγματοποιηθεί στο ΛΟΝΔΙΝΟ τον Οκτώβρη και ΟΛΟΙ οι CHAMPIONS, από κάθε αγορά, θα βρεθούν εκεί για να διεκδικήσουν την νίκη και την ξεχωριστή MΩΒ ποδιά! Επιπλέον, οι διαγωνιζόμενοι κάθε χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ROASTING PLANT στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ για δύο μοναδικές μέρες γεμάτες γνώση και εμπειρίες από τους καλύτερους στο είδος τους.

starbuckschamp5

Οι άνθρωποι στα Starbucks, παραμένοντας πιστοί στις αξίες της εταιρίας, θα δώσουν την ευκαιρία στην Σοφία, μέσα από το μαγικό αυτό ταξίδι, να διευρύνει τις γνώσεις της για τον καφέ και να αποκομίσει όλα εκείνα τα εφόδια που θα την κάνουν να εξελιχθεί ακολουθώντας πιστά την αποστολή της εταιρίας «να εμπνέουν και να καλλιεργούν το ανθρώπινο πνεύμα, ένα άτομο, ένα φλιτζάνι καφέ και μία γειτονιά κάθε φορά».

#StarbucksChampion #starbuckscy #baristachampionship

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία