Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο κεντρικός ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στην αυτοματοποίηση επιχειρήσεων

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) παίζει έναν κεντρικό ρόλο στις λύσεις Επιχειρηματικής Αυτοματοποίησης, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και προωθώντας την έξυπνη λήψη αποφάσεων.

Χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης, επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (ΕΦΓ) και νευρωνικά δίκτυα, οι λύσεις αυτοματοποίησης με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν εργασίες, να αντλήσουν πληροφορίες από δεδομένα και να βελτιστοποιήσουν διαδικασίες.

Ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών σε όλο τον κόσμο αξιοποιεί επί του παρόντος την τεχνητή νοημοσύνη για σκοπούς αυτοματοποίησης. Η υιοθέτηση των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης για αυτοματοποίηση έχει, μάλιστα, αυξηθεί με ταχείς ρυθμούς σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών, της υγείας, της κατασκευής, της εξυπηρέτησης πελατών, των μεταφορών και άλλων. Πολλές μεγάλες εταιρείες και τεχνολογικές εταιρείες επενδύουν ενεργά στην τεχνητή νοημοσύνη και την ενσωματώνουν στις επιχειρηματικές διαδικασίες τους.

Επιπλέον, πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρότερες εταιρείες εκμεταλλεύονται την τεχνητή νοημοσύνη για αυτοματοποίηση προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και τη λήψη αποφάσεων.

Για την νέα τάση που κατακτά τις επιχειρήσεις παγκοσμίως, θα μιλήσει στο προσεχές 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023, ο Ηλίας Σταυρόπουλος Technology Partner Architect της IBM. Ο κ. Σταυρόπουλος, θα βρεθεί στη σκηνή του σπουδαίου τεχνολογικού γεγονότος για να εξηγήσει το πώς οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης αναλύουν και μαθαίνουν από τα μοτίβα των δεδομένων, επιτρέποντας στις Οργανώσεις να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις, να αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες εργασίες, να βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών και να τις κάνουν πιο ανταγωνιστικές.

Πολύχρονη εμπειρία στην IBM

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος είναι Technology Partner Architect με πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας στην IBM. Με εντυπωσιακό βιογραφικό σημείωμα στην επιχειρηματική αυτοματοποίηση και hyperactivation, ο Ηλίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και αποτελεσματικότητας σε Οργανισμούς μέσω προηγμένων τεχνολογιών. Ως ειδικός στην επιχειρηματική αυτοματοποίηση με μεγάλη εμπειρία, έχει οδηγήσει στην επιτυχία πολλές εταιρείες στο ταξίδι τους για ψηφιοποίηση, βοηθώντας τις να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους, να ενισχύσουν την εμπειρία των πελατών τους και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Είναι Πιστοποιημένος Technical Specialist του "The Open Group".

Επιστροφή με επίκεντρο την έξυπνη τεχνολογία

Το 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και θα υποδεχθεί ειδικούς στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Το Συνέδριο, περιλαμβάνει ευρεία θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή: Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Innovation In Business» περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με την καινοτομία στις επιχειρήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος, το «All About Smart» οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την έξυπνη τεχνολογία και τ πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν στους Οργανισμούς τους. Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σπουδαίο για τον Κλάδο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, Datatech, Huwaei, IBM, KPMG, Kyndryl, NetU, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: Fortinet, MS Electronics, Veracloud

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland