Wargaming: Πέντε νέα προγράμματα πρακτικής άσκησης στα γραφεία της στη Λευκωσία

Η Wargaming, εταιρεία δημιουργίας και έκδοσης διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, ανακοινώνει την έναρξη πέντε νέων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης (offline internships) σε τομείς τεχνολογίας (cutting-edge technology), συμπεριλαμβανομένων των Data Science, Data Analytics, Data Engineering, Graphic Design και Web/UX Design.

Τα προγράμματα θα αρχίσουν περί τα τέλη Ιουνίου και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Wargaming στη Λευκωσία, με στόχο να παρέχουν στους συμμετέχοντες/ουσες τις αναγκαίες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχουν σε ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της τεχνολογίας. Με επικεφαλής έμπειρους επαγγελματίες, τα μαθήματα θα προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση, ασκήσεις βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και εξειδικευμένη καθοδήγηση. Αποτελούν ιδανική ευκαιρία τόσο για νεοεισερχόμενους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους και να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου της τεχνολογίας.

Το κάθε πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έξι μήνες, πέραν της άσκησης Web / UX Design που θα διαρκέσει τρεις. Οι συμμετέχοντες/ουσες που θα εγγραφούν στα προγράμματα πρακτικής άσκησης, θα λάβουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν στον τομέα των διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών.

Αν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το πάθος σας σε καριέρα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει εδώ: https://wgforge.wargaming.com/.

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη, 10 Μαΐου, 2023.