Augusta residences: Η δυναμική είσοδος του RPT Tsanos Group στο real estate

Με υπόβαθρο την εμπειρία, τη γνώση και τις επιτυχίες, το RPT Tsanos Group συνεχίζει στη νέα εποχή αναζητώντας την ποιοτική πρόοδο και ανάπτυξη στους τομείς που δραστηριοποιείται, στην Κύπρο και το εξωτερικό, για περισσότερο από μισό αιώνα. Ο όμιλος, έχει κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό, με σημαντικό εκτόπισμα, στους τομείς της ναυτιλίας, της ενέργειας, του θρησκευτικού τουρισμού, του περιβάλλοντος και των ακινήτων.

PENTHOUSE 2

Στο τομέα των ακινήτων, ολοκλήρωσε την τελευταία δεκαετία σημαντικά έργα στο βιομηχανικό real estate στην Κύπρο και το εξωτερικό. Αυτή η εμπειρία σε συνδυασμό με τη μελέτη των δεδομένων της αγοράς, οδήγησαν τον όμιλο στην απόφαση να δώσει ακόμη περισσότερο βάρος στο τομέα των ακινήτων.

Augusta residences…το νέο βήμα

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews o Director του RPT Tsanos Group, Παντελής Τσάνος, όλα αυτά τα χρόνια ο Όμιλος απέδειξε πως διαφωνεί κάθετα με τη λογική της «μαζικής παραγωγής». Διαχρονικά, η επιλογή των έργων και η ανάπτυξη των συνεργασιών γίνεται με ποιοτικά και όχι ποσοτικά κριτήρια. Ίσως, αυτή η προσέγγιση είναι ένα χαρακτηριστικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, σημείωσε ο κ. Τσάνος και πρόσθεσε: «το Augusta Residences, έχει σχεδιαστεί σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον όπου θα ανεγερθεί στους λόφους της Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό, με τη μορφή του κτηρίου να μοιάζει με δυο φτερά, ένα στην Ανατολή και ένα στη Δύση που αγκαλιάζουν το τοπίο, τη θάλασσα και τον ορίζοντα. Οι εργασίες για ανέγερση του κτιρίου έχουν ήδη αρχίσει».

4

Όπως εξήγησε ο κ. Τσάνος, πρόκειται για κτήριο τριών ορόφων και περιλαμβάνει δώδεκα διαμερίσματα πολυτελείας, δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία έχουν όλα θέα τη θάλασσα. Η μορφολογία του εδάφους έδωσε τη δυνατότητα για ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό με εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους, κήπους, παιδότοπο, πισίνα, χώρους για ηλιοθεραπεία και pool bar. Το κτήριο διαθέτει για λόγους ασφάλειας δυο εισόδους μία για τους ενοίκους και μια για τους επισκέπτες. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας όπως επίσης vip concierge service 24/7.

BUILDING

Το Augusta Residences θα ανεγερθεί σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή της Παρεκκλησιάς, κοντά στα ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας της Λεμεσού. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Λάρνακας, όπως και από τη Λευκωσία.

Το έργο έχει εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες άδειες και άμεσα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών.

PENTHOUSE

Ποιοι είμαστε:

https://rpt-group.com/about-us/

Επικοινωνία:

109 Omonoias Avenue,

Flamingo Bldg

3048 Limassol, Cyprus

P.O. Box 50407 3604

Limassol, Cyprus

F: + 357 25871703

T: + 357 25818600

E: augustaresidences@rpt-group.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία για βελτίωση αδειοδότησης και ελέγχου οικοδομών προτάσσει ο Κ. Ιωάννου
Οριακή μείωση στις τιμές των κατασκευαστικών υλικών τον Σεπτέμβριο- Οι μειώσεις και οι αυξήσεις στα προϊόντα
Με δυναμική τα διαμερίσματα, ξεπέρασαν το €1,9 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών-Η ανάλυση της Landbank Analytics
Άκρως ελκυστικές επιλογές ακινήτων στην εβδομαδιαία πρόταση της Altamira Real Estate
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη αναβάθμισης και επέκτασης Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας
Πιάνουν τόπο τα στεγαστικά σχέδια του Υπ. Εσωτερικών για ενίσχυση της υπαίθρου-Επωφελήθηκαν πέραν των 1.500 δικαιούχων
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο
Λύση για τους μισούς εγκλωβισμένους αγοραστές από ΥΠΕΣ, σε εκκρεμότητα 5.417 αιτήσεις