Powered by

Η Melco Cyprus εκπαιδεύει «Πρεσβευτές Πολιτισμού»

Πρόγραμμα με τίτλο «Πρεσβευτές Πολιτισμού» υλοποιεί η Melco Cyprus σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ). Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει το προσωπικό της με γνώσεις σχετικά με την πλούσια ιστορία, τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα της Κύπρου.

Οι εργαζόμενοι της Melco μπορούν να καταστούν πρεσβευτές του κυπριακού τουρισμού, μεταφέροντας τις γνώσεις που αποκομίζουν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στους επισκέπτες της χώρας μας. Στόχος της Εταιρείας είναι σε κατοπινό στάδιο να εντάξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην εκπαίδευση όλων των μελών του προσωπικού της.

Η πρώτη ομάδα εργαζομένων παρακολούθησε ένα διήμερο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε σεμινάρια αλλά και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μεταξύ των οποίων το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και το Ιερό του Απόλλωνα Υλάτη. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πρόγραμμα που διοργανώνει η ΕΤΑΛ και ανυπομονούν να μεταδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν για την πλούσια ιστορία της Κύπρου, στους ξένους επισκέπτες.

melcopresvevtes2

Η κ. Χριστίνα Χαραλάμπους, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Στρατηγικής, Μάρκετινγκ και Διεθνών Σχέσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού, δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι οι Πρεσβευτές Πολιτισμού της Melco θα εξελιχθούν σε σπουδαίους εκπροσώπους της Κύπρου, οι οποίοι θα παρουσιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί μας στους επισκέπτες». Η κ. Χαραλάμπους συνεχάρη τη Melco για τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιεί για στήριξη του κυπριακού τουρισμού.

Ο κ. Grant Johnson, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean and Cyprus Casinos, ανέφερε: «Η Κύπρος είναι μια χώρα με πλούσια και ποικιλόμορφη πολιτιστική κληρονομιά. Είμαι βέβαιος ότι οι Πρεσβευτές Πολιτισμού της Εταιρείας μας θα συμβάλουν στην προώθηση του πολιτισμού της Κύπρου, προσφέροντας ακόμα πιο πολλές αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες. Η Melco παραμένει προσηλωμένη στη διατήρηση και ανάδειξη των τοπικών παραδόσεων και της πολιτιστικής κληρονομιάς».

melcopresvevtes3

Το δίπτυχο Πολιτισμός και Κληρονομιά αποτελεί σημαντικό στρατηγικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Melco στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι το 2021, η Melco επιχορήγησε την εγκατάσταση συνολικά τεσσάρων νέων πυλών στην Ακρόπολη του Αρχαίου Θεάτρου Κουρίου και στο Ιερό του Απόλλωνα Υλάτη στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Heritage Gates”, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων και είχε ως στόχο να προωθήσει ενεργά την αυθεντικότητα των σημαντικότερων αρχαιολογικών μνημείων του νησιού.

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)