Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα (CPO): Φέρνει PRODERM και SCHOLL foot care στην κυπριακή αγορά

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα (Φαρμακευτική Οργάνωσις Κύπρου Λτδ) ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των βρεφικών προϊόντων PRODERM και SCHOLL foot care στην κυπριακή αγορά. Ανάμεσα σε πολλές άλλες γνωστές μάρκες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης που αντιπροσωπεύει η εταιρεία, οι δύο αυτές προσθήκες έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της ενισχύοντας την στρατηγική της για διανομή ποιοτικών προϊόντων με ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα έχει μια μακρά ιστορία 95 χρόνων. Η πρώτη εταιρεία δημιουργήθηκε το 1928 και λειτούργησε για πολλά χρόνια κάτω από την Επωνυμία C.A.Papaellinas & Co. από το όνομα του ιδρυτή της Κώστα Α. Παπαέλληνα.

Το 1952 η εταιρεία εξελίχθηκε σε CPO, σε συντομία του Cyprus Pharmaceutical Organization Ltd, που είναι η κύρια εμπορική εταιρεία του οργανισμού. Ο οργανισμός είναι πιστοποιημένος με το ISO 9001: 2008 και με το διεθνές πιστοποιητικό Investors in People.

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση με εμπορικές δραστηριότητες σε Κύπρο και Ελλάδα. Πρόκειται για ένα από τους πιο δυνατούς και υγιείς οργανισμούς στην Κύπρο, ενώ το όνομα της εταιρείας εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό σε όλα τα επίπεδα εργασιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η CPO είναι εισαγωγέας, διανομέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που αποτελείται από καταναλωτικά προϊόντα, καλλυντικά και αρώματα, μέχρι και φαρμακευτικά προϊόντα, νοσοκομειακά, οδοντιατρικά και χωρομετρικά εργαλεία. Οι περισσότερες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει είναι παγκοσμίως γνωστές και συνήθως ηγέτες των αντίστοιχων κατηγοριών τους.

Μια τεράστια ομάδα από εξειδικευμένους πωλητές, συμβούλους ομορφιάς και ιατρικούς επισκέπτες μαζί με ένα σύγχρονο στόλο παρέχουν ένα μεγάλο δίκτυο διανομής.

Μέσω τακτικών επισκέψεων σε όλη την Κύπρο καλύπτουν όλα τα πιθανά σημεία πώλησης σε υπεραγορές, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, αρωματοπωλεία, τουριστικά περίπτερα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρούς, εργαστήρια, κομμωτήρια, κυβερνητικά τμήματα και σχολές.

900x506_Panorama 1

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, θεωρεί εαυτόν «πρωτοπόρο στην παροχή υψηλών υπηρεσιών, πωλήσεων και μετά-πώλησης και υποστήριξης, γεγονός που προσδίδει στην εταιρεία αδιαμφισβήτητο κύρος στην κυπριακή αγορά. Με ένα άρτια στελεχωμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις, στόχος και προτεραιότητα μας είναι να παραμείνουμε ηγέτες στους τομείς στους οποίους ειδικεύεται η εταιρεία».

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η CPO, εξελίχθηκε θεαματικά σε πολλές κατευθύνσεις. Πέραν των δραστηριοτήτων στην Κύπρο, έχει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα από το 1956 μέσω της αδελφής εταιρείας Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε, που έχει την έδρα της στα Σπάτα στην Αθήνα. Στην Κύπρο, τα ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας με χώρο πέραν των 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

Η CPO στην Κύπρο εργοδοτεί σήμερα πέραν των 450 ατόμων. Τα τελευταία χρόνια η CPO εξαγόρασε αρκετές εταιρείες σε παρεμφερείς κλάδους και έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

900x506_Panorama 2

Η εταιρεία δρώντας στο οικονομικό γίγνεσθαι του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση με πολλά και διάφορα μέτρα, όπως ενδελεχή έλεγχο-μείωση των εξόδων, διατήρηση των μεριδίων αγοράς και ρεαλιστικά πλάνα για τα επόμενα χρόνια.

Μέλημα της είναι να διατηρηθεί και να υποστηριχθεί το ανθρώπινο δυναμικό μέσω του σωστού προγραμματισμού. Μελλοντικοί της στόχοι είναι η διατήρηση των υψηλών μεριδίων αγοράς, επέκταση σε σχετικούς τομείς και αύξηση των συνεργασιών.

Δειτε Επισης

Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο
Νέο νομικό πλαίσιο ελέγχου εγκαταστάσεων υγρών πετρελαιοειδών-Η τροποποιητική νομοθεσία
Ροδόσταγμα Αγρού: Συνεχίζεται η εξέταση του φακέλου ως προϊόντος προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης
Το ταξίδι της Philip Morris για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο... Το ESG και το αποτύπωμά της στην Ευρώπη