Η BrandConnect και το Connection που θέλει να δημιουργήσει

Τι επίδραση έχουν 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των Εταιρικών Εκδηλώσεων; Πώς δημιουργούνται οι αξέχαστες εμπειρίες και οι μοναδικές στιγμές αλλά και τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την BrandConnect από άλλες «παραδοσιακές» εταιρείες;

Η BrandConnect δημιουργήθηκε από τη Στέλλα Πατατού και μέσα σε λίγα χρόνια, οπλίστηκε με μια εξειδικευμένη ομάδα στον κλάδο διαχείρισης Εταιρικών Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων, έχοντας κοινό όραμα το πάθος και την αφοσίωση στο κάθε της έργο που αναλαμβάνει.

2

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα της BrandConnect, έχοντας μια μακρόχρονη προσφορά στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Κυπριακές αλλά και Διεθνής Εταιρείες. Με την «επιτυχία» κάθε διοργάνωσης, κατάφερε να μετατρέψει κάθε «νέο» πελάτη σε έναν «Μόνιμο Συνεργάτη».

3

Στόχος της BrandConnect, είναι να δημιουργήσει εμπειρίες, να μοιράσει στιγμές αλλά και να κάνει Connect τα «Brands» με το κοινό. Αυτό γίνεται εφικτό με μια “crème de la crème” ομάδα επαγγελματιών ο καθένας «top» στο τομέα της δουλείας του. «Ζήλος», «πάθος», «περηφάνεια», «εργατικότητα» είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα όπου κοινό στόχο έχουν την διασφάλιση της ομαλής εκτέλεσης των εκδηλώσεων από την αρχή μέχρι και το τέλος.

4

Η BrandConnect αποσκοπεί στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους συνεργάτες της ξεχωριστά. Με υφιστάμενες αλλά και άλλες νέες ανερχόμενες υπηρεσίες που επικεντρώνονται στο digital marketing, διαχείριση social media accounts-από την δημιουργία μέχρι και την εκτέλεση- influencer database θέλουν να σας λύσουν τα χέρια, να σας εξοικονομούν χρόνο αλλά και να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα όπως αρμόζει σε μια από τις καλύτερες, έμπειρες και δυνατές εταιρείες στην Κύπρο.

Προσπαθούν πάντα να ξεπερνούν τον εαυτό τους, να σπάζουν τα κατεστημένα, να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που τους ζητούνται και να αφοσιώνονται εντατικά εξασφαλίζοντας το μέγιστο και έχοντας το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην επιτυχία των συνεργατών της. Η BrandConnect εξελίσσετε, μεγαλώνει και σπάει τις νόρμες του παραδοσιακού γραφείου διοργάνωσης εκδηλώσεων. Ένα ακόμη τεκμήριο αυτού, το νέο «σπίτι» που εδραιώνεται η BrandConnect, σε πολυσύχναστο, κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας όπου πέραν των 3,500 αυτοκινήτων ανά ώρα περνούν και χαζεύουν την μοναδική βιτρίνα και τους νέους χώρους της. Ναι καλά διαβάσατε.. βιτρίνα, άλλωστε “it’s all about the experience and the looks” πράγμα που η BrandConnect παρέχει σαν μια από τις υπηρεσίες για τους συνεργάτες της ως, “The Brand Window” - άλλωστε ποιο μεγάλο Brand δεν θέλει μια κεντρική τοποθεσία για προώθηση των προϊόντων του!

5

Συνοψίζοντας, αν ψάχνετε, αξιοπιστία, φήμη, δημιουργικότητα, καινοτόμες ιδέες για εσάς, το Brand σας ή τους συνεργάτες σας, οι υπηρεσίες και ο επαγγελματισμός που διαθέτει η BrandConnect είναι ότι χρειάζεστε.

https://brandconnect.agency

6

Instagram: @brandconnectcyprus

Facebook: @Brand Connect

Linkedin: @Brand Connect Cyprus

Telephone: 70087107

Δειτε Επισης

Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας