Powered by

Έναρξη Σχεδίου Χορηγιών για την Οικονομία της Μέλισσας από το ΚΕΒΕ

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Απριλίου 2023, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) ανακοίνωσε το σχέδιο χορηγιών που αφορά την ανάπτυξη της Οικονομίας της Μέλισσας.

Η Οικονομία της Μέλισσας αναφέρεται στην:

  • παραγωγή, αναπαραγωγή και επεξεργασία αγαθών που προέρχονται από τη μέλισσα, π.χ. κερί μέλισσας, μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κλπ.
  • παροχή υπηρεσιών ή/και δραστηριοτήτων με θέμα τη μέλισσα

Οι χορηγίες απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα, μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, και μη κυβερνητικούς οργανισμούς (NGOs), ενώ το ποσό χορηγίας κυμαίνεται από €2,000 - €5,000.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων Τετάρτη 10 Μαίου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση mBEEShubs@gmail.com. Για διευκρινίσεις επικοινωνείτε με το ΚΕΒΕ, τηλ. 22889840.

Ο Οδηγός Σχεδίου Χορηγιών, καθώς επίσης οι αιτήσεις και όλα τα σχετικά έγγραφα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του έργου https://ccci.org.cy/medbeesinesshubs/, τόσο στην Ελληνική όσο και την Αγγλική γλώσσα.

Οι χορηγίες για ενίσχυση της ‘Οικονομίας της Μέλισσας’ υλοποιούνται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου MedBEESinessHubs που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ENI CBC MED, με συνολικό προϋπολογισμό €1.110.609,71 και συγχρηματοδότηση €999.548,74 (90%). Η κοινοπραξία του έργου αποτελείται από 6 οργανισμούς από Κύπρο, Αίγυπτο, Ιταλία, Λίβανο και Παλαιστίνη, ενώ συντονίζεται από το ΚΕΒΕ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://enicbcmed.eu/projects/medbeesinesshubs.

Ακολουθήστε το έργο στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για τις δραστηριότητες του.

Δειτε Επισης

Οριακές απώλειες στο ΧΑΚ την Τετάρτη
Χωρίς προϋπολογισμό οι ΕΟΑ-Δαπανούν βάσει του δικαίου της ανάγκης με τη σύμφωνη έγκριση ΥΠΕΣ και ΥΠΟΙΚ
Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ...Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό και τι δηλώνει ο Κεραυνός
Σχέδιο ενίσχυσης εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων γεωργών ενέκρινε το Υπουργικό-Ο προϋπολογισμός και το ανώτατο ποσό
Μερική διαγραφή κυβερνητικών χρεογράφων από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Θεσπίζεται με σφαγίδα Υπουργικού ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων-«Πρόκειται για θεσμική τομή»
Τζ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου: Η διαφθορά στην Κύπρο και αυτό που έρχεται να καταπολεμήσει δραστικά η πρόταση του ΔΗΣΥ
Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ
Αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι τον Μάιο-Τα στοχεία του Γενικού Λογιστηρίου