Κατοικίες και διαμερίσματα αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Αυτή την Τρίτη, ξεχωρίσαμε και παρουσιάζουμε οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα που θεωρούνται ως εξαιρετικά ελκυστικές επιλογές, αφού βρίσκονται σε περιοχές με υψηλή ζήτηση, αλλά μειωμένη προσφορά για αγορά τέτοιου είδους ακινήτου. Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην περιζήτητη περιοχή του Αγίου Ανδρέα ξεχωρίσαμε ισόγεια κατοικία με επέκταση στον πάνω όροφο. Η κατοικία, η οποία είναι πλήρως ανακαινισμένη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια στο ισόγειο και ένα στον όροφο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, αποθήκη και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης ενώ το συνολικό εμβαδόν της ανέρχεται σε 415 τ.μ.. Διατίθεται στην τιμή των €725.000.

Στον Στρόβολο, δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα, εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, με συνολικό εμβαδόν 420 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Νίκου Καραντώνη και διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων καθώς και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η ανακαινισμένη κατοικία διαθέτει αυλή με δέντρα, καλυμμένη βεράντα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Πωλείται στην τιμή των €610.000.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί, 400 μέτρα από το Πανεπιστήμιο Frederick. Πρόκειται για μία περιοχή με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα. Η κατοικία είναι 25 χρονών και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και σοφίτα ενώ εξωτερικά έχει βεράντες, αυλή με πισίνα, μηχανοστάσιο, αποθήκη και χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 300τ.μ και πωλείται στην τιμή των €450.000.

Σε δημοφιλή τοποθεσία στην Αγλαντζιά ξεχωρίσαμε διώροφο μοντέρνο διαμέρισμα, μόλις 435 μέτρα από το Δημαρχείο. Πρόκειται για διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο εξ αυτών με δικό τους en suite ντους, αποχωρητήριο και μπάνιο. Διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο ενώ το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται στα 284 τ.μ.. Πωλείται στην τιμή των €300.000

Στο Πέρα Χωριό εντοπίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 59 τ.μ. στην τιμή των €55.000. Πρόκειται για διαμέρισμα που τοποθετείται πολύ κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και βρίσκεται στο ισόγειο καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας 10 διαμερισμάτων, η οποία ανεγέρθηκε το 2010. Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €262/μήνα.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στο Αλεθρικό πωλείται διαμέρισμα πρώτου ορόφου το οποίο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 82 τ.μ.. Το διαμέρισμα είναι πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ενώ διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και θεωρείται κατάλληλο τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται σε €95.000.

Στην τιμή των €75.000 (το καθένα) πωλούνται δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, σε ελκυστική τοποθεσία στην Τερσεφάνου. Τα διαμερίσματα απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, τις γειτονικές κοινότητες και την πόλη της Λάρνακας, ενώ οι όμορφες παραλίες της περιοχής και το αεροδρόμιο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων ανέρχεται σε 84 τ.μ. και θεωρούνται κατάλληλα τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση καθώς λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορούν να ενοικιαστούν, προσφέροντας καλή απόδοση.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας, επί του παραλιακού δρόμου, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο «Apollonia» και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στη θάλασσα. Έχει εμβαδόν 96 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €260.000.

PR15378

Στην οδό Λέσβου στην περιζήτητη περιοχή «Ποταμός Γερμασόγειας», ξεχωρίσαμε διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα στην τιμή των €600.000. Πρόκειται για κατοικία που ανεγέρθηκε το 1990 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης ενώ τοποθετείται σε χωράφι εμβαδού 1,822 τ.μ.. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ εξωτερικά διαθέτει πισίνα, πλακόστρωτη αυλή, κήπο, BBQ και καλυμμένο χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.

Στο Τραχώνι, σε αμιγώς οικιστική περιοχή, πωλείται ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία με θερμαινόμενη πισίνα. Η κατοικία βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής, κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις τόσο στους γειτονικούς Δήμους όσο και στην πόλη της Λεμεσού. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 280 τ.μ.. Πωλείται στην τιμή των €450.000.

Στην τιμή των €190.000 πωλείται στην κοινότητα Σίμου της Πάφου, διώροφη κατοικία με υπόγειο και βοηθητική οικοδομή. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2000 και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, πλακόστρωτη αυλή και πισίνα ενώ η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο, με πετρόχτιστη τοιχοποιία και επικλινή στέγη με κεραμίδια. Το συνολικό εμβαδόν της ανέρχεται σε 205 τ.μ..

Σε ελκυστική τοποθεσία της Πόλης Χρυσοχούς εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την παραλία. Το διαμέρισμα ανεγέρθηκε το 2010 και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Evagoras Gardens» το οποίο διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα. Το εμβαδόν των εσωτερικών του χώρων ανέρχεται σε 78 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ. και των ακάλυπτων σε 66 τ.μ. Πωλείται στην τιμή των €110.000

Σε όμορφο φυσικό περιβάλλον στην Αργάκα, ξεχωρίσαμε τέσσερις διώροφες μεζονέτες οι οποίες βρίσκονται μόλις 630 μέτρα από την ακτογραμμή και διαθέτουν καλή πρόσβαση προς τη θάλασσα. Οι μεζονέτες είναι δύο υπνοδωματίων και το εμβαδόν τους κυμαίνεται μεταξύ 80 τ.μ. και 114 τ.μ.. Πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €70.000 και φθάνουν μέχρι και τις €115.000.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Στην κοινότητα Αυγόρου πωλείται διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, στην τιμή των €220.000. Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 315 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 10 τ.μ.. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία