GoDeals με οικόπεδα και τεμάχια από €26.000

Ένα νέο πακέτο GoDeals που περιλαμβάνει οικόπεδα και τεμάχια από €26.000 προωθεί στην αγορά η Gordian, κάνοντας τις ευκαιρίες για επένδυση ακινήτων πιο προσιτές από ποτέ. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα που βρίσκονται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και αποτελούν ιδανικές επιλογές, τόσο για ιδιωτική χρήση, όσο και για επένδυση.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα ακίνητα αφορούν:

Οικιστικό Τεμάχιο στη Λάσα, Πάφος

LASA

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στη Λάσα. Βρίσκεται μόλις 60 μ. από τον δρόμο που οδηγεί προς το χωριό Φύτη και 400 μ. από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τη Λάσα με τη Σίμου. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 544 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Επωφελείται από 25 μ. οδικής πρόσοψης και εμπίπτει σε Κρατική Χορηγία. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €26.000 από την αρχική των €32.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό Τεμάχιο στον Άγιο Αμβρόσιο, Λεμεσός

AG.AMVROSIOS

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Άγιο Αμβρόσιο. Βρίσκεται μόλις 250 μ. από το κέντρο του χωριού και 30 μ. από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς το χωριό Κισσούσα. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 3,548 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 30%. Επωφελείται από 130 μ. συνολικής οδικής πρόσοψης. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις όπως Δημοτικό Σχολείο, μίνι μάρκετ και εστιατόριο. Το ακίνητο εμπίπτει σε Κρατική Χορηγία. Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί στις €85.000 από τις €95.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στον Κόρνο, Λάρνακα

KORNOS

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στον Κόρνο. Βρίσκεται 60 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας και 1,8 χλμ. από το δρόμο που συνδέει τη Σιά με τη Μοσφιλωτή. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 14,995 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Η Gordian διαθέτει επίσης προς πώληση γειτονικό τεμάχιο με Αρ. Αναφοράς 8150. Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί στις €87.000 από τις €98.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην Αλαμινό, Λάρνακα

ALAMINOS

Το ακίνητο αφορά τεμάχιο στην Αλαμινό. Βρίσκεται 400 μ. από το δρόμο Μαζωτού - Αλαμινού και 3 χλμ. από το ξενοδοχείο Aldiana Resort. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 15,336 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6%. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά οδικώς από το Δημοτικό Σχολείο Αλαμινού. Το ακίνητο πωλείται από €106.000 τώρα στη μειωμένη τιμή των €80.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας