Ο μεγιστάνας John Christodoulou στο κορυφαίο Συνέδριο του Real Estate

Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes, είναι δισεκατομμυριούχος και πάνω απ’ όλα φιλάνθρωπος. Ο μεγιστάνας John Christodoulou είναι από τα ονόματα των Κυπρίων που έχουν ταυτιστεί με την έννοια της επιτυχίας και της δόξας.

Ο μεγάλου βεληνεκούς επιχειρηματίας και μεγιστάνας των real estate, όπως συχνά τον χαρακτηρίζουν τα ξένα Μ.Μ.Ε, έχει καταφέρει να διαπρέψει μέσα από τη δράση και το έργο του. Δεν είναι τυχάιο, που τον περασμένο Σεπτέμβρη κοσμούσε το εξώφυλλο του τεύχους του περιοδικού Forbes Monaco, το οποίο του αφιέρωσε πέντε ολόκληρες σελίδες από το πλούσιο περιεχόμενό του.

Είναι ένας από τους ελάχιστους Κύπριους που επιλέγηκαν για να φιλοξενηθούν στο εξώφυλλο του διακεκριμένου αυτού επιχειρηματικού περιοδικού, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κ. Christodoulou καταγράφεται ως ένας από τους πλουσιότερους και αξιέπαινους επιχειρηματίες στον κόσμο.

Πέραν της επιτυχημένης επιχειρηματικής του πορείας ο John Christodoulou είναι αρκετά ενεργός σε φιλανθρωπικά έργα. Ο κ. Christodoulou, Ιδρυτής του Φ.Ι. Yianis Christodoulou Foundation, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για το φιλανθρωπικό του έργο, αλλά πιο εμφανώς στην πατρίδα του.

Η Κύπρος θα τον υποδεχτεί εντός μερικών ημερών καθώς ο Chairman και Owner του Yianis Group Ltd αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα που θα ανεβούν στη σκηνή του 17ου Συνεδρίου και Έκθεσης Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων, που παρουσιάζει η Altia.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου θα βρεθεί στο σπουδαίο γεγονός για μια ομιλία με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων. Στα σημεία που θα εστιάσει περιλαμβάνονται και οι κίνδυνοι για τους ιδιοκτήτες αλλά και τα πλεονεκτήματα του να επενδύει κανείς σε ακίνητα.

Εμπειρία και διεθνής αναγνώριση

Ο John Christodoulou (Ιωάννης Χριστοδούλου) είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του Yianis Group. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σαράντα ετών, ανέπτυξε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες επενδύσεων και ακινήτων στην Ευρώπη, ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, που πλέον κατέχει και διαχειρίζεται το δικό της χαρτοφυλάκιο. Η μακρά λίστα από πολυτελή ξενοδοχεία, κατοικίες και εμπορικές επενδύσεις και χώρους λιανικής πώλησης που διαθέτει, περιλαμβάνουν το Canary Riverside Plaza στο Canary Wharf, το Marriott London West India Quay, το Hilton Manchester, το Radisson Blu στο Λίβερπουλ και το Palace Hotel στο Southend. Το 2016, ίδρυσε το δικό του Ίδρυμα, το Ίδρυμα Γιάννη Χριστοδούλου. Το Ίδρυμα επικεντρώνεται στη βοήθεια παιδιών που έχουν ανάγκη μέσω έργων και επενδύσεων στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα νεότερα του Κλάδου στην πολυαναμενόμενη ετήσια σύναξη

Η πιο σημαντική ετήσια σύναξη του κλάδου των ακινήτων, ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο έρχεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Λευκωσία. Εκεί όπου θα φιλοξενηθούν συζητήσεις, αξιολογήσεις και αναλύσεις των πιο πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς. Με πλούσια θεματολογία, το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων που παρουσιάζει η Altia, περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων. Oι πιο πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς θα συζητηθούν, θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια του γεγονότος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εργολάβους, Κτηματομεσιτικά Γραφεί, Εκτιμητές ακινήτων, Μελετητές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, άλλους εξειδικευμένους μελετητές, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Εταιρείες Υλικών Οικοδομής (Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Διανομείς Υλικών Οικοδομής), Σχετικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ρυθμιστικές Αρχές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμοί και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και Θεσμικούς επενδυτές.

Στον χώρο της Έκθεσης θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Altia

Χορηγoί: CSC Christodoulou Ltd, IMR/University of Nicosia™, MUSKITA, N. Psaras Construction Co Ltd

Εκθέτες: Ask Wire, FuturEstate Alliance, Knauf Cyprus Ltd, ΚONE, Λανίτης Αριστοφάνους Λτδ

Με την στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, RICS, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ