Οι τάσεις στην αγορά του τομέα ανάπτυξης γης για το 2023

Η πιο σημαντική ετήσια σύναξη του κλάδου των ακινήτων, ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο πραγματοποιείται σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα. Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, Λευκωσία το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων που παρουσιάζει η Altia θα ανοίξει τις πόρτες του και θα φιλοξενήσει συζητήσεις, αξιολογήσεις και αναλύσεις των πιο πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς.

Με μια πλούσια θεματολογία, το Συνέδριο περιλαμβάνει ομιλίες γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων. Μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύουν διαχρονικά και οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Στο επικείμενο Συνέδριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τους πρωταγωνιστές και εμπλεκόμενους φορείς να ανταλλάζουν μεταξύ τους απόψεις επί σκηνής.

Οι τάσεις στην αγορά του τομέα ανάπτυξης γης για το 2023 αποτελεί τη θεματική ενός εξ’ αυτών που θα υποδεχτεί κορυφαία ονόματα του Κλάδου. Πρόκειται για τους Κίκης Αθηνοδώρου, MRICS, Διευθυντής του Kikis Athinodorou & Associates LLC, Νικόλα Μιχαλιά, CEO της M.Residence, Κυριάκο Κώστα Ταλαττίνη, Μέλος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Μάρκο Χριστοδούλου, Συνέταιρο/Διευθυντή Πωλήσεων, της Quality Group και Γιώργο Χρυσοχό, Διευθυντή της Cyfield Group.

Οι CEOs εταιρειών ανάπτυξης γης θα συνομιλήσουν με στελέχη του τομέα και θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σχετικά με τον μεταβαλλόμενο χώρο των ακινήτων, τις τάσεις και το τι αναμένεται την επόμενη μέρα. Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Κρίτωνας Ονησιφόρου, Διευθυντής Πωλήσεων της Altia.

Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εργολάβους, Κτηματομεσιτικά Γραφεί, Εκτιμητές ακινήτων, Μελετητές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, άλλους εξειδικευμένους μελετητές, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Εταιρείες Υλικών Οικοδομής (Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Διανομείς Υλικών Οικοδομής), Σχετικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ρυθμιστικές Αρχές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμοί και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και Θεσμικούς επενδυτές.

Στον χώρο της Έκθεσης θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Altia

Χορηγoί: CSC Christodoulou Ltd, IMR/University of Nicosia™, MUSKITA, N. Psaras Construction Co Ltd

Εκθέτες: Ask Wire, FuturEstate Alliance, Knauf Cyprus Ltd, ΚONE, Λανίτης Αριστοφάνους Λτδ

Με την στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, RICS, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους