Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κύπρου στον Όμιλο Cyfield

O Όμιλος Cyfield, στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς και της ενεργούς παρουσίας του στη φοιτητική κοινότητα, φιλοξένησε τους τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με σκοπό την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης σε κατασκευαστικό έργο.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, υπό τη συνοδεία του καθηγητή Δρ. Ιωάννη Μπαλάφα, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το υπό ανέγερση οικοδομικό έργο T-Capital και να ξεναγηθούν από τον Διευθυντή του Έργου, Γιώργο Αμβροσίου.

IMG_5800

Πριν την ξενάγηση τους στο πολυώροφο T-Capital, οι φοιτητές, αφού παρακολούθησαν την απαραίτητη εισαγωγική εκπαίδευση στους κανόνες Ασφάλειας και Υγείας, από τον Λειτουργό Ασφάλειας και Υγείας Γιώργο Τσιελεπή, εφοδιάστηκαν με τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας, όπως παπούτσια ασφαλείας, κράνος και γιλέκο.

Στη συνεχεία, ο Γιώργος Αμβροσίου και ο Πολιτικός Μηχανικός του εργοταξίου Γρηγόρης Γρηγορίου, συνόδευσαν τους φοιτητές στους υπό κατασκευή ορόφους παρέχοντας τους τεχνική πληροφόρηση σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κτήριο και παράλληλα να εκφράσουν τυχόν απορίες και ερωτήσεις που είχαν.

Ύστερα από την επίσκεψη στο έργο, όλη η ομάδα των φοιτητών φιλοξενήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Cyfield για πρόγευμα και συζήτηση με το προσωπικό.

IMG_5814

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να θέσουν και να συζητήσουν διάφορα θέματα που τους απασχολούν με επαγγελματίες κλάδου τους, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την καριέρα τους στον Όμιλο.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις εκατέρωθεν και με τη δέσμευση ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Cyfield και του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δειτε Επισης

Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους
H XM στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα ως βασικός χορηγός του ARIS
PrivilEDGE Club: Η Τράπεζα Κύπρου επαναπροσδιορίζει την προσωπική Ιδιωτική Τραπεζική
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία best workplace/εργοδότης προτίμησης
Αναβαθμίσεις, ανακαινίσεις, μετοχικές αλλαγές, επενδύσεις και νέες αφίξεις στον τομέα της υγείας
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business: Βήμα και λόγος στη νεότερη γενιά των επιχειρήσεων
Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης εθνικός συντονιστής για την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών
Cyta: Η σημαντική κερδοφορία, οι τεχνολογικές πρωτιές και οι προθέσεις για την αγορά ενέργειας
Φοιτητές του ΤΕΠΑΚ με σπάνιες παθήσεις μοιράστηκαν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους
Εκστρατεία «Ride to Green» υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας-Πού στοχεύει και οι συντελεστές