Megabet Plus

Με παρουσία σε ολόκληρη την Κύπρο για τρεις και πλέον δεκαετίες, η Megabet Plus εξελίσσει και προσαρμόζει αδιάκοπα την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει. Την αφοσίωση της εταιρείας να εισάγει νέες και συναρπαστικές λειτουργίες στους πελάτες της εκφράζει ο CEO, Dominique Laconico, σημειώνοντας πως στις προτεραιότητες παραμένει η προώθηση και η εφαρμογή των πρωτοβουλιών για ασφαλές παιχνίδι.

Τι είδους άδεια κατέχετε από την Εθνική Αρχή Στοιχηματων (ΕΑΣ) και πόσα καταστήματα διαθέτετε στην Κύπρο;

Η Megabet Plus διαθέτει άδεια Κλάσης Α για καταστήματα λιανικής πώλησης και Κλάσης Β για online παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για τα περισσότερα από 150 φυσικά καταστήματά μας, που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας σε κάθε πόλη και αγροτική περιοχή του νησιού. Η παρουσία μας σε γειτονίες και χωριά σε όλη την Κύπρο καθιστά τη Megabet Plus το πιο αναγνωρισμένο και σεβαστό brand του είδους του στην Κύπρο.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την αγορά της Κύπρου μέσα στα επόμενα χρόνια;

Ως brand δεσμευόμαστε για τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων, των υπηρεσιών και ιδιαίτερα της πιστής μας ομάδας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να φέρνουμε παγκόσμιες καινοτομίες στην Κύπρο και να εισάγουμε νέες και συναρπαστικές λειτουργίες, ώστε να βελτιώνουμε την εμπειρία των παικτών μας τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, έχουμε εισαγάγει στην αγορά μια εφαρμογή στοιχημάτων για έξυπνα κινητά, που είναι προσαρμοσμένη στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας ζωντανό στοιχηματισμό, επιλογές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αποκλειστικές προσφορές. Ακόμα, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας με eSports και αναμένουμε με ανυπομονησία τη νέα νομοθεσία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (ΕΑΣ), που θα μας επιτρέπει να δεχόμαστε κρυπτονομίσματα. Ανοίγουμε έτσι την αγορά, προσελκύοντας χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας που προτιμούν την ασφάλεια των ψηφιακών νομισμάτων για τα στοιχήματά τους.

Επίσης, το social betting είναι μια σημαντική τάση που δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς στην Κύπρο. Θέλουμε, λοιπόν, να εισαγάγουμε το κοινωνικό στοιχείο του στοιχήματος στην εμπειρία των παικτών, στο πλαίσιο του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να στοιχηματίσουν εναντίον των φίλων τους ή να μοιράζονται τα στοιχήματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τρέχουσα καινοτομία στον χώρο της τεχνολογίας έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Τι ρόλο διαδραματίζει στις δικές σας εργασίες;

Εξετάζουμε τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας των παικτών, ενσωματώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη στις υπηρεσίες μας, ώστε να παρέχουμε στους χρήστες εξατομικευμένες προτάσεις στοιχημάτων με βάση το ιστορικό, τις προτιμήσεις και τις τάσεις τους. Αυτό υπόσχεται να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία και τη διαδραστικότητά τους.

Πώς προσαρμόζετε τις διάφορες διεθνείς τεχνολογίες στη διαδικασία εξυπηρέτησης του Κύπριου παίκτη;

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Megabet διαρκώς μελετούσε, τελειοποιούσε και προσάρμοζε μια ειδική κυπριακή εμπειρία για τους χρήστες της. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Megabet Plus βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Κύπριου παίκτη, όχι μόνο επειδή η καρδιά και η ψυχή μας είναι κυπριακές, αλλά γιατί η πελατοκεντρική μας προσέγγιση σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών μας, μάς καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή για στοιχηματική δραστηριότητα.

Ως παίκτης, ο μέσος Κύπριος προτιμά να στοιχηματίζει κυρίως στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι μακράν το πιο δημοφιλές άθλημα στην Κύπρο. Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι χρηστών, προσπαθούμε να διαθέτουμε για όλους το καλύτερο. Έχουμε φέρει αμέτρητα προϊόντα και υπηρεσίες στην κυπριακή αγορά, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ψυχαγωγία στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ένας παίκτης που θα μπει σε ένα από τα καταστήματά μας στη Λεμεσό ή στη Λευκωσία, θα έχει το ίδιο επίπεδο εμπειρίας παιχνιδιού. Είτε πρόκειται για φυσικό κατάστημα είτε για online είτε για την εφαρμογή μας για κινητά, η Megabet Plus προσφέρει το ίδιο επίπεδο ποιότητας και απόλαυσης σε όλους.

Τι μέτρα παίρνετε ως εταιρεία για να προστατέψετε τον πελάτη σας;

Μέσα στις κύριες προτεραιότητές μας είναι να διασφαλίσουμε το ασφαλέστερο παιχνίδι. Ως εταιρεία, η Megabet Plus είναι πλήρως αφοσιωμένη στην προώθηση και εφαρμογή των πρωτοβουλιών ασφαλούς παιχνιδιού και έχει θέσει σε εφαρμογή πρακτικές που επιτρέπουν στους παίκτες να παίζουν υπεύθυνα. Μέσω του στενού και διαρκούς συντονισμού μας με τη ρυθμιστική Αρχή, την ΕΑΣ, έχουμε θέσει σε λειτουργία και εφαρμόζουμε μια σειρά από πολύ αυστηρές διαδικασίες και οδηγίες, για να διασφαλίσουμε μια ασφαλέστερη εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες, νέους και παλιούς.

Θα μπορούσατε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα πρόσφατων διαδικασιών, που στοχεύουν στο ασφαλές παιχνίδι;

Είμαστε εβδομάδες μακριά από την πιστοποίηση ISO 27001 για την ασφάλεια των πληροφοριών, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ιδιωτικότητα και την προστασία των πελατών μας. Αυτή η πιστοποίηση είναι σπάνια στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, λόγω των άκαμπτων προτύπων ασφαλείας που απαιτούνται για τη λήψη του πιστοποιητικού. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα είμαστε η πρώτη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Κύπρο που θα την έχει εξασφαλίσει. Παρεμπιπτόντως, είμαστε επίσης η μόνη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στη χώρα, που διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 Quality Management.

Πώς διευκολύνονται οι παίκτες, ώστε να στοιχηματίζουν υπεύθυνα;

Oι παίκτες ενθαρρύνονται να θέτουν όρια στη στοιχηματική τους δραστηριότητα σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή ακόμα και μηνιαία βάση. Μπορούν να δουν το ιστορικό των στοιχημάτων τους και να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένο εργαλείο αυτοαξιολόγησης, που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα μας, ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν προβληματική συμπεριφορά. Διασφαλίζουμε επίσης ότι προσφέρουμε τακτικά σεμινάρια και ενημερωτικές καμπάνιες για όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε να μπορούμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, κανόνες και πρακτικές σχετικά με το ασφαλέστερο παιχνίδι.

Η αξία της ευρωπαϊκής αγοράς στοιχήματος αναμένεται να ανέλθει στα 84 δισ. ευρώ μέχρι το 2030. Πώς προβλέπετε να αναπτυχθεί ο τομέας στην Κύπρο;

Η βιομηχανία παιχνιδιών αναπτύσσεται συνεχώς, προσφέροντας γόνιμο έδαφος για δημιουργία και καινοτομία. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας ωθεί και τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Ασκούμε διαρκώς πιέσεις στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για να μας επιτρέψει να εισαγάγουμε νέες και συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας, που διατίθενται επί του παρόντος στην Ευρώπη, καθώς και στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε αυτά τα προϊόντα το πρώτο τρίμηνο του 2024. Θεωρούμε ότι η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στην Κύπρο θα αναπτυχθεί προσαρμοζόμενη στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προωθώντας το ασφαλέστερο παιχνίδι αλλά και τη σημαντική αίσθηση συμμετοχής της κοινότητας. Ως εγχώριο κυπριακό brand είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι, καθώς η βιομηχανία ευδοκιμεί και συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Στροβόλου 124, γραφείο 101, 2042, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλέφωνα: 22207800, 22207820

E-mail: info@megabetplus.co

Δειτε Επισης

Megabet Plus