Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μεγάλη συζήτηση για τραπεζικό τομέα και ψηφιακό μετασχηματισμό

Σημαντική αύξηση στις προσπάθειες υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού βιώνει ο τραπεζικός τομέας. Τα ποσοστά ανόδου είναι ενθαρρυντικά, καθώς οι τράπεζες προσαρμόζονται στον γρήγορα εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο. Η εφαρμογή της καινοτομίας και της χρήσης τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και οι ψηφιακές υπηρεσίες έχουν καθιερωθεί και πλέον δεν είναι επιλογή, αλλά, αναγκαιότητα.

Οι τράπεζες επενδύουν σημαντικούς πόρους στον ψηφιακό μετασχηματισμό προκειμένου να προσφέρουν προηγμένες και εξατομικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Το 11th Banking, Forum & FinTech EXPO που παρουσιάζει η Logicom Solutions, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στις στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα φιλοξενήσει εξαιρετικές ομιλίες για τα πιο πάνω καθώς και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Η μία εξ’ αυτών θα φέρει κοντά γνωστά πρόσωπα του Κλάδου που θα σχολιάσουν την ταχύτητα και τη δυναμική του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Κύπρο και όχι μόνο.

Στο πάνελ με τίτλο «ψηφιακός μετασχηματισμός στον τραπεζικό τομέα», οι Χρίστος Eojourian, Head of Technology & Digital της Ελληνικής Τράπεζας, Νικόλας Καπάταης, Alternate CTO, της ECOMMBX, Γιώργος Κουσής, Executive Director Technology and Operations, της Τράπεζας Κύπρου, Σπύρος Λοΐζου, Group Head International IT, Eurobank S.A., Αλέξανδρος Εμμανουήλ, Head of Technology and Architecture της Τράπεζας Πειραιώς και Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager for Greece, Cyprus & Malta, Mastercard έχουν να πουν πολλά.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τάσεις που συνθέτουν το μετασχηματιστικό περιβάλλον που δημιουργεί η ψηφιοποίηση στα τραπεζικά ιδρύματα.

Αναζήτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση του τομέα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Κύπρου επιστρέφει και στοχεύει στην αναζήτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου για τις τράπεζες και άλλους οργανισμούς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Παράλληλα θα διερευνήσει το πώς η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο.

Οι ομιλητές θα καταπιαστούν, μεταξύ άλλων με τα μεγάλα ευρωπαϊκά trend τόσο της τραπεζικής όσο και της, Fintech και των πληρωμών. Στη συζήτηση θα βρεθεί επί τάπητος και ο εγχώριος τραπεζικός τομέας σε συνάρτηση με τις προκλήσεις του και τις προοπτικές.

Συζήτηση σε πάνελ θα εστιάσει στις αλλαγές που φέρνει, ενώ, στα βασικά θέματα προς ανάλυση θα βρίσκεται και η αξιολόγηση των κινδύνων κρυπτογράφησης.

Θα προηγηθούν ομιλίες και χαιρετισμοί από κρατικούς αξιωματούχους και γνωστά στελέχη του τραπεζικού κόσμου και του κυπριακού επιχειρείν.

Ποιους ενδιαφέρει

Το σπουδαίο γεγονός αφορά σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντες Συμβούλους, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Επικεφαλής και στελέχη λιανικής, εμπορικής και εταιρικής τραπεζικής, Επικεφαλής και στελέχη μικρομεσαίων τραπεζών, Τμήματα Στρατηγικής, Τμήματα Διαχείρισης Κινδύνων, Τμήματα Καρτών, CRM και Συστήματα Διαχείρισης Δεδομένων Πελατών, Τμήματα Πληροφορικής, Τμήματα Μάρκετινγκ κ.α.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): eBOS, ECOMMBX, Ellinas Finance Public Company Ltd, Infocredit Group, Libertex, Mastercard, PwC Cyprus, Trumia Ltd

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, Hellenic Bank, National Bank of Greece (Cyprus)

Εκθέτες (μέχρι σήμερα): ASBISc Enterprises PLC, Ask Wire, C. Askotis Retail Ltd, EFFECT, Fortinet, IMR/University of NicosiaTM , JCC Payment Systems

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI), ISACA

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited