Powered by

Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας

Σήμερα το πρωί είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Σέρβικης θυγατρικής μας Mitsides Point DOO, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Νίκο Χριστοδουλίδη, που συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, καθώς και τον Σέρβο Υπουργό Εμπορίου κ.Momirovic.

Επίσης παρόντες ήταν και οι πρέσβεις της Κύπρου και Σερβίας κ Αντρέας Φωτίου και Marko Blagojevic, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κύπρο κ Κύπρος Ηλίαδης, η Δήμαρχος της πόλης και μέλη του Συμβουλίου της, Βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ξενάγηση στους παραγωγικούς χώρους της εταιρείας.

Ο όμιλος Μιτσίδη συμπληρώνει το 2024, είκοσι χρόνια παρουσίας στη Σερβική αγορά. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζυμαρικών στη χώρα, με σημαντικές εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες παγκόσμια.

serbia 2

serbia 3

serbia 4

Serbia 5

Δειτε Επισης

Α. Παπακωνσταντίνου: Η αποκατάσταση των κουρεμένων, η οροφή στις αποζημιώσεις και πού διαφωνεί ο ΣΥΚΑΛΑ
Μ. Περδίος: Οι τάσεις στην διοίκηση και οι στρατηγικές της Louis Hotels για την επιτυχή λειτουργία των ξενοδοχείων της
Σώτος Τρικωμίτης: Αντίκτυπος στο σύνολο της αγοράς από το πάγωμα και ξεπάγωμα της ηλεκτροκίνησης-Θέλουμε απαντήσεις
Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη