Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Wolt στηρίζει το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός»

Τα γεύματα των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα ανέλαβε να μεταφέρει δύο φορές την ημέρα η Wolt, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή κοινωνία. Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας Wolt Drive, η εταιρεία συμφώνησε να παραδίδει χωρίς χρέωση γεύματα από ένα εκ των καταστημάτων της μεγαλύτερης αλυσίδας φούρνων στην Κύπρο. Η αλυσίδα θα αναλαμβάνει την ετοιμασία των γευμάτων και ακολούθως, δύο φορές τη μέρα θα ζητά διανομείς της Wolt ώστε να τα παραδώσουν στο Νοσοκομείο.

Το Wolt Drive αποτελεί μια ακόμα νέα καινοτομία που λάνσαρε η Wolt, η οποία επιτρέπει σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να παραδίδουν τα προϊόντα τους μέσα σε λιγότερο από μία ώρα χωρίς να αναλαμβάνουν κανένα μέρος της διαδικασίας διανομής. Μέσω του Wolt Drive, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, όποια ώρα επιθυμούν, ακόμα και εντός τριάντα λεπτών από τη στιγμή που γίνεται η παραγγελία.

Με αυτή την πρωτοβουλία, οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός», το οποίο είναι ενταγμένο στο Γενικό Σύστημα Υγείας, θα λαμβάνουν τα γεύματά τους ζεστά και φρέσκα με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας διανομής που προσφέρει η Wolt.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Δεχθήκαμε την πρόταση της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου να συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία με μεγάλη χαρά, πιστοί στη δέσμευση της Wolt να βρίσκεται δίπλα στην Κυπριακή κοινωνία, αυτή τη φορά στηρίζοντας έμπρακτα ανθρώπους σε ανάγκη. Νιώθουμε χρέος και καθήκον απέναντι στην τοπική κοινωνία να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και με κάθε ευκαιρία».

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος