Η Wolt στηρίζει το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός»

Τα γεύματα των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα ανέλαβε να μεταφέρει δύο φορές την ημέρα η Wolt, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή κοινωνία. Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας Wolt Drive, η εταιρεία συμφώνησε να παραδίδει χωρίς χρέωση γεύματα από ένα εκ των καταστημάτων της μεγαλύτερης αλυσίδας φούρνων στην Κύπρο. Η αλυσίδα θα αναλαμβάνει την ετοιμασία των γευμάτων και ακολούθως, δύο φορές τη μέρα θα ζητά διανομείς της Wolt ώστε να τα παραδώσουν στο Νοσοκομείο.

Το Wolt Drive αποτελεί μια ακόμα νέα καινοτομία που λάνσαρε η Wolt, η οποία επιτρέπει σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να παραδίδουν τα προϊόντα τους μέσα σε λιγότερο από μία ώρα χωρίς να αναλαμβάνουν κανένα μέρος της διαδικασίας διανομής. Μέσω του Wolt Drive, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, όποια ώρα επιθυμούν, ακόμα και εντός τριάντα λεπτών από τη στιγμή που γίνεται η παραγγελία.

Με αυτή την πρωτοβουλία, οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός», το οποίο είναι ενταγμένο στο Γενικό Σύστημα Υγείας, θα λαμβάνουν τα γεύματά τους ζεστά και φρέσκα με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας διανομής που προσφέρει η Wolt.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Δεχθήκαμε την πρόταση της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου να συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία με μεγάλη χαρά, πιστοί στη δέσμευση της Wolt να βρίσκεται δίπλα στην Κυπριακή κοινωνία, αυτή τη φορά στηρίζοντας έμπρακτα ανθρώπους σε ανάγκη. Νιώθουμε χρέος και καθήκον απέναντι στην τοπική κοινωνία να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και με κάθε ευκαιρία».

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ