SETAI Residences: Το πρώτο οικιστικό έργο της Karma Developers κοντά στο My Mall Limassol

Τα τελευταία χρόνια στην κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού καταγράφεται μία εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των ακινήτων, με τη ζήτηση διαμερισμάτων προς επένδυση να είναι συνεχώς αυξανόμενη και η Karma Developers, με το πρώτο της οικιστικό έργο στη Λεμεσό, έρχεται να βάλει τη δική της σφραγίδα στην περιοχή με το SETAI Residences. Η αξιοποίηση της επενδυτικής δυναμικής των διαμερισμάτων υψηλής απόδοσης, κυρίως όταν πρόκειται για ενοικίαση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον επενδυτή που θα επενδύσει αρχικό κεφάλαιο, το οποίο θα του αποφέρει ενεργό εισόδημα με σταθερή πορεία απόσβεσης.

Οι εργασίες στο συγκρότημα έχουν ξεκινήσει και η εταιρεία είναι έτοιμη να παραδώσει τα 15 υψηλής ποιότητας διαμέρισματα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών εντός 16 μηνών.

Το SETAI Residences στη Λεμεσό, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το My Mall Limassol και το θέρετρο City of Dreams Mediterranean και περιλαμβάνει διαμερίσματα, ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων από 64-147 τ.μ., όλα ενεργειακής κλάσης Α.

Το έργο προσφέρει στους αγοραστές μία άνευ προηγουμένου ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακίνητο που τους παρέχει μία ιδανική ισορροπία φυσικής ομορφιάς και καθημερινής κοσμοπολίτικης ζωής σε προσιτές τιμές.

SETAI 1

Η ιδανική επένδυση αρχίζει από τον Σχεδιασμό

Το SETAI Residences ξεχωρίζει για τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη μινιμαλιστική αισθητική του, που τονίζεται από ένα συνδυασμό γυαλιού, φυσικού σκυροδέματος και έντονων τόνων, με τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του να εναρμονίζονται τέλεια με το σκηνικό του αστικού περιβάλλοντος.

Η έντονη αντίθεση μεταξύ των διαφορετικών γωνιών, υφών και λεπτών αποχρώσεων των εξωτερικών τοίχων δημιουργεί ένα αποτέλεσμα, με έντονη αίσθηση δομικής εφευρετικότητας. Η πλήρως περιφραγμένη πολυώροφη δομή του κτηρίου, περιβάλλεται από κινούμενο φυσικό φως και ζωντανούς διαμορφωμένους χώρους πρασίνου, προσφέροντας χαλάρωση στους κατοίκους του.

Παράλληλα ο εσωτερικός σχεδιασμός αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το διαθέσιμο χώρο, δημιουργώντας μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε κατοικία.

SETAI 3

Η έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα πολυεθνικών εταιρειών και η διάθεσή τους να μεταφέρουν την έδρα ή το παράρτημα τους, σε έναν ασφαλή και φιλικό για επενδύσεις προορισμό, όπως είναι η Λεμεσός, και ειδικά στην περιοχή του Λιμανιού όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός εργατικού δυναμικού, είναι η καλύτερη απόδειξη γιατί το συγκρότημα κατοικιών Setai αποτελεί ιδανική επένδυση, αλλά και μία εξαιρετική επιλογή για κύρια κατοικία.

Λίγα λόγια για την KARMA Developers:

Η KARMA Developers, με πέραν των 38 χρόνων εμπειρίας στον χώρο, έχει παραδώσει μέχρι σημερα πέραν των 5.000 ακινήτων.

Ο χαρακτήρας της εταιρείας είναι πλασμένος από όλα τα όμορφα που ξεχωρίζουν τον κυπριακό λαό: φιλοξενία, ακεραιότητα, ανθρωπιά, εμπιστοσύνη. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και προσφέροντας πολυδιάστατες εμπειρίες εξυπηρέτησης στους πελάτες της, η Karma Developers, δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε κάθε της έργο, κατασκευάζοντας ακίνητα με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλά αισθητικά και λειτουργικά πρότυπα στις πιο προνομιακές τοποθεσίες!

Δειτε Επισης

Σε σταθερή ανοδική πορεία ο τομέας του στοιχήματος-Σχεδόν 300 εκατ. τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο του 2024
Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης: Τελευταίο τριήμερο για υποβολή έργων
Σε τροχιά υλοποίησης η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού στον Άγιο Αθανάσιο-Όλα όσα θα περιλαμβάνει
Δεν θέλει συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς ο Μάκης-Αυστηρές συστάσεις προς όλους για συγκράτηση δαπανών
Αλέξης Άννινος: Στενό το περιθώριο των οκτώ μηνών, κάνουν ό,τι μπορούν οι εισαγωγείς για τις ανακλήσεις
Ν. Χριστοδουλίδης: 15 εκατ. για το «Σπύρος Κυπριανού», έξτρα χορηγία 2,5 εκατ. στην ΚΟΚ- «Επενδύουμε στο EuroBasket 2025»
Ένοικοι αρνούνται να εκκενώσουν τις επικίνδυνες πολυκατοικίες και προκαλούν καθυστερήσεις στο «ΚτίΖΩ»
Οι προβληματικοί αερόσακοι δεν είναι μόνο takata...Η νέα λίστα με τα 425 αυτοκίνητα που ανακαλούνται
Πού βρίσκεται η μέλετη για το λιμάνι και την μαρίνα της Λάρνακας...«Θα πιέσουμε ώστε να γίνει το συντομότερο»
Ο πόλεμος των δασμών και πόσο πρέπει να ανησυχεί η Κύπρος-«Δεν είναι καλό νέο για την παγκόσμια οικονομία»