Powered by

Η Cyprus Airways ανοίγει φτερά για Ντουμπάι

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από μακρές διαπραγματεύσεις εξασφάλισε σχετική άδεια και χρονοθυρίδες προσγείωσης για την εκτέλεση έως και τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς την πολυσύχναστη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι (DXB). Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB). Το νέο αυτό δρομολόγιο θα συνδέσει την Κύπρο με τα Εμιράτα, δημιουργώντας πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας με τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή και πολλούς άλλους παγκόσμιους προορισμούς.

 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ένα σημαντικό ορόσημο στα σχέδιά μας να συνδέσουμε περαιτέρω την Κύπρο με τον κόσμο. Το άνοιγμα πτήσεων προς το Ντουμπάι ήταν ψηλά στην ατζέντα μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να εξασφαλίσουμε δικαιώματα και χρονοθυρίδες για την εκτέλεση τέτοιων υπηρεσιών. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι άλλη μια σημαντική πύλη που προσθέτουμε στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυό μας. Αυτή η σημαντική προσθήκη είναι σύμφωνη με την υποχρέωση και τα σχέδιά μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις τοπικές κοινότητες, τις επιχειρήσεις και να ανοίξουμε νέες τουριστικές ευκαιρίες στην Κύπρο", δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.  

 

 

Οι πτήσεις διάρκειας τρεισήμισι ωρών θα ξεκινήσουν με το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας για το 2023 στις 27 Μαρτίου και θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320. Οι ναύλοι θα ξεκινούν από 649 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα (σε τοπικά χρονοδιαγράμματα) θα έχει ως εξής:

 

Flight

Dep

Arrival

Days

Start

Take-Off

Arrival

CY106

LCA

DXB

Mon, Wed, Sat

27-Mar-23

15:15

19:45

CY107

DXB

LCA

Mon, Wed, Sat

27-Mar-23

20:55

23:35

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprusairways.com, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της αεροπορικής εταιρείας στο 8000 8111 εντός Κύπρου ή στο +357 24 00 00 53 από άλλες χώρες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η καθιέρωση της Πάφου ως ποιοτικού ολόχρονου τουριστικού προορισμού
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο