Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUS Airways

Η TUS Airways με χαρά ανακοινώνει τον διορισμό του Ahmed Aly στη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της εταιρείας. Ο Ahmed θα είναι στο «τιμόνι» του μετασχηματισμού, της ανάπτυξης και της στρατηγικής κατεύθυνσης της TUS Airways, η οποία στοχεύει στην επίτευξη εξαιρετικά φιλόδοξων στόχων ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Κύπρου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων, ο Ken Woolley και η GKL (Global Knafaim Leasing) δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του Ahmed στην TUS Airways ως Διευθύνων Σύμβουλος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκτεταμένη εμπειρία του και η καινοτόμος προσέγγισή του στον τομέα των αναπτυσσόμενων αεροπορικών εταιρειών θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη των εξαιρετικά φιλόδοξων στόχων μας: να είμαστε ο πιο δημοφιλής αερομεταφορέας και να ενισχύσουμε την ηγετική θέση της εταιρείας όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Ο Ahmed είναι ένας έμπειρος ηγέτης στον τομέα της αεροπλοΐας με εκτενή εμπειρία στον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη διεθνών αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, ειδικεύεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού και εφαρμογής στρατηγικής, καθώς και μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών και υιοθέτησης του ψηφιακού μοντέλου μετασχηματισμού.

Ο Ahmed έχει πολύχρονη εμπειρία ως σύμβουλος σε κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των British Airways, Qatar Airways, Etihad Airways και ως Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας της Αιγύπτου, Nile Air. Για την νέα του αυτή θέση, ο Ahmed Aly δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην TUS Airways ως Διευθύνων Σύμβουλος. Παρόλο που ο κλάδος έχει περάσει μια περίοδο προκλήσεων, η TUS Airways κατέχει μια πολύ καλή θέση στην αναπτυσσόμενη κυπριακή αγορά. Επωφελούμενη από το γεγονός ότι η Κύπρος αποτελεί έναν μοναδικό γεωγραφικό κόμβο στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, η TUS Airways καλείται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη των αερομεταφορών και του τουρισμού του νησιού.

Καθώς η αεροπορική εταιρεία μπαίνει στο επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής της, η εστίασή μου θα είναι να ενισχύσω την ηγετική θέση της TUS Airways στην Κύπρο και τη Μεσόγειο, προσφέροντας μια σειρά από συναρπαστικά και καινοτόμα προϊόντα και προορισμούς στους πελάτες μας».

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Remedica: Τέλος εποχής για Δρ. Νεοπτολέμου-Αποχωρεί από τη θέση του CEO
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Στηρίζουν ευάλωτους, ιχνηλατούν στρατηγικούς κακοπληρωτές
Εργασία εν εξελίξει: Το περιβάλλον που θα αναζητήσουν οι εργαζόμενοι το 2024
Χωρίς κανένα έλεγχο οι ΑΞΕ στην Κύπρο-Οι διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο