Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σειρά διαλέξεων για θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του ηγετικού ασφαλιστικού ομίλου CNP CYPRUS, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Σύνδεσμο Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, εγκαινίασαν σειρά διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας. Το περιεχόμενό τους έχει ειδικό ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους, τους Επαγγελματίες Ασφάλειας & Υγείας  και το ευρύ κοινό.

Η πρώτη διάλεξη, με αντικείμενο τους Κανονισμούς για τη Διαχείριση των θεμάτων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και την εφαρμογή τους, συνδιοργανώθηκε στις 18 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία.

Ομιλητές ήταν η κα Μαρίνα Κουγιάλη, Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και η κα Ηλιάνα Αντωνίου, Λειτουργός Ασφάλειας και Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου.  Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η επόμενη διάλεξη με θέμα «Νέα Στρατηγική για τα Χημικά Προϊόντα – η επιφάνεια με Νομοθεσία για Ασφάλεια και Υγεία», έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2022 στον ίδιο χώρο. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τη Δρ. Τασούλα Κυπριανίδου - Λεοντίδου, Ανώτερη Λειτουργό Επιθεώρησης Εργασίας στον Κλάδο Χημικής Προστασίας και Ασφάλειας Υπηρεσιών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Αυτή η κοινή πρωτοβουλία έχει ένα ξεκάθαρο στόχο: Να προσφέρει ενημέρωση για τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα Ασφάλειας και Υγείας και να δυναμώσει την αντίληψη της σημαντικότητάς του στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)