Powersoft: Ψηφιακές λύσεις λιανικού εμπορίου από το 1993

Η Powersoft από το 1993 προσφέρει ψηφιακές λύσεις στις εταιρείες λιανικού εμπορίου, συμβάλλοντας έτσι στον μετασχηματισμό τους.

Ο Business Development and Marketing Manager της εταιρείας, Νεόφυτος Παναγιώτου μιλά στο InBusinessNews για το μέλλον του λιανικού εμπορίου και τις λύσεις της Powersoft.

Πώς η τεχνολογία αλλάζει το λιανικό εμπόριο και πώς βλέπετε το μέλλον του τομέα κατά την επόμενη δεκαετία;

Το λιανικό εμπόριο άλλαξε και αλλάζει διαρκώς. Η πανδημία, οι περιορισμοί στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού αλλά και διαφοροποιημένες αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών επηρεάζουν άμεσα και επιταχύνουν τη χρήση της τεχνολογίας

Μελέτη από τη COMARCH εξετάζει το μέλλον του λιανικού εμπορίου και δείχνει προτιμήσεις στο σταθερό εμπόριο, ειδικά κατά την αγορά επίπλων και διακόσμησης (75%), καλλυντικών (74%), καθώς και εργαλεία και υλικά οικιακής βελτίωσης (70%). Στη ίδια έρευνα είναι εμφανές ότι οι καταναλωτές προτιμούν το διαδίκτυο όσο αφορά τα οικιακά είδη (51%), τη τηλεόραση και τα hi-fi (51%), καθώς και τα ρούχα (46%).

Σχεδόν το 80% των καταναλωτών υποθέτει ότι ο αριθμός των καταστημάτων θα μειωθεί μέχρι το 2030.Το μερίδιο των διαδικτυακών λιανοπωλητών αυξάνεται συνεχώς και σύμφωνα με πρόβλεψη, οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία θα ανέλθουν σε περίπου 77 δισεκατομμύρια ευρώ έως το τέλος 2020.

Οι σημερινοί καταναλωτές χρησιμοποιούν διαφορετικά κανάλια παράλληλα λόγω του ευρέος φάσματος διαθέσιμων πληροφοριών: από καταστήματα λιανικής πώλησης έως καταλόγους προϊόντων και διαδικτυακά καταστήματα έως διαδικτυακές αγορές ή εφαρμογές αγορών για κινητά.

Το μέλλον σαφώς μιλάει υπέρ της πολυκαναλικής στρατηγικής.

Ποια η συμβολή της Powersoft στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων;

Η Powersoft ζει στο ψηφιακό κόσμο. Εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας για τα πλεονεκτήματα αλλά και τους νέους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου.

Με την εμπειρία μας, τις γνώσεις μας και τα προϊόντα μας συμβάλουμε στα μέγιστα ώστε κάθε εταιρεία που επιθυμεί να συμβαδίζει στο λιανικό εμπόριο του μέλλοντος, να έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και εργαλεία για να ανταπεξέλθει

Ειδικότερα, ποιες λύσεις προσφέρει η Powersoft στις επιχειρήσεις, όσον αφορά την εξοικονόμηση κόστους και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους;

Η Powersoft προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές που βοηθούν τις εταιρείες λιανικού εμπορίου από το 1993.

Παρέχεται ολοκληρωμένη λύση (one stop) με διαχείριση ταμείου (POS), διαχείριση αποθήκης, συνδεδεμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και εφαρμογές σχεδιασμένες ανάλογα με τις τρέχουσες απαιτήσεις

  • Η συνδεσιμότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος με τη βάση δεδομένων της κάθε εταιρείας επιτρέπει την μείωση εργατοωρών στη διαχείριση του νέου καναλιού και αυξάνει την αποδοτικότητα στη διαχείριση παραγγελιών και αποθέματος.
  • Εφαρμογές διαχείρισης πελατών (loyalty) αλλά και προϊόντων όπως το POW B2B και το Loyalty app επιτρέπουν τη ψηφιακή διαχείριση με πλεονεκτήματα την άμεση ενημέρωση των λογισμικών αλλά και των πελατών.
  • Η Νέα εφαρμογή/υπηρεσία ERAUDIT παρέχει τη δυνατότητα για εύκολη, γρήγορη και ακριβές διαχείριση τιμολογίων και παραγγελιών.
  • ESL (Electronic shelve Labels) υπηρεσία ηλεκτρονικών καρτελών για αυτόματη αλλαγή τιμών και προϊόντων.

 

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022