Powered by

Η γλυκιά καντίνα-μαγαζί της Θεσσαλονίκης έφτασε στην Κύπρο

Κάθοδο στην κυπριακή αγορά πραγματοποίησε μια ελληνική αλυσίδα με νόστιμα street food γλυκά. Το Jerry's Foodtruck παρκάρει την καντίνα-μαγαζί στη Λευκωσία, εγκαινιάζοντας το 18ο κατάστημά του.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο βρίσκεται στο Xenia Court, επί της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη.

 

 

Διαβάστε εδώ: Μια καντίνα με γλυκά είναι η νέα αλυσίδα που φθάνει στην Κύπρο
 

Δημιουργοί και drivers της καντίνας είναι από το 2016 ο Τάσος Γκουσγκούνης και ο Γιάννης Χρηστίδης (αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου).

Διαβάστε ακόμα: 

Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG στην Κύπρο ο Γιάννης Μάτσης 

Τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα που επιλέγουν οι Κύπριοι 

Λιανεμπόριο: Ελλείψεις σε συγκεκριμένα brands, υπάρχουν υποκατάστατα 

Χρίστος Ονουφρίου: Οι προκλήσεις και το όραμά μας για την Odyssey

 

 

 

  

  

  

Ο Τάσος και ο Γιάννης αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν με σύγχρονα στοιχεία το foodtruck του κοινού τους θείου Γεράσιμου (Jerry), ο οποίος κατά τα 50’s γυρνούσε την Αμερική με το φορτηγάκι του, πουλώντας γλυκά.

 

Με βάση τις ζύμες του donut και του τσουρεκιού και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry's έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς.

Πλέον, η αλυσίδα αριθμεί 18 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά, Κατερίνη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κρήτη και Βόλο, με το πιο πρόσφατο να ανοίγει στη Λευκωσία.


Στις διάσημες γεύσεις του μαγαζιού συγκαταλέγονται τα sweet burgers,  τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, καθώς και τα birthday cakes με τα kitkat.

Δειτε Επισης

Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η IndiGo Αirlines-Οι σχεδιασμοί της εταιρείας
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους