Powered by

Lordos Hotels: Καταβολή μερίσματος προς €0,025 ανά μετοχή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της LORDOS HOTELS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ενέκρινε στις 27/04/2022 την Έκθεση Διαχείρισης και τις Ελεγμένες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Συγκροτήματος, την Έκθεση Διαχείρισης και τις Ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις της Μητρικής Εταιρείας και την Έκθεση για την Εταιρική Διακυβέρνηση για το 2021 (η Ετήσια Έκθεση) που θα συζητηθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που ορίστηκε να συνέλθει στις 22/06/2022 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο GoldenBay στη Λάρνακα.

Η Ειδοποίηση Σύγκλησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί και θα σταλεί εμπρόθεσμα στους Μετόχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη όλα τα δεδομένα αποφάσισε όπως προτείνει για έγκριση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων την καταβολή μερίσματος προς €0,025 ανά μετοχή (7,35% στην ονομαστική αξία της μετοχής).

Προτεινόμενη Ημερομηνία Αρχείου (ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων) είναι η Δευτέρα 11/07/2022. Στο Αρχείο της ημερομηνίας αυτής θα περιληφθούν οι πράξεις που έχουν διενεργηθεί μέχρι το τέλος της χρηματιστηριακής ημέρας της Πέμπτης 07/07/2022.

Συνεπώς οι μετοχές της εταιρείας μέχρι και τις 07/07/2022 θα τυγχάνουν διαπραγμάτευσης με το δικαίωμα σε μέρισμα (cum dividend), ενώ από την έναρξη της χρηματιστηριακής ημέρας της 08/07/2022 οι μετοχές της εταιρείας θα τυγχάνουν διαπραγμάτευσης χωρίς το δικαίωμα σε μέρισμα (ex-dividend). Δικαιούχοι είναι και οι επενδυτές που είναι αποδέκτες βάσει εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής που θα έχει ολοκληρωθεί (καταχωρηθεί στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων) μέχρι την προτεινόμενη Ημερομηνία Αρχείου.

Προτεινόμενη ημερομηνία καταβολής μερίσματος είναι η 21/07/2022. Η ακριβής ημερομηνία αποστολής του θα ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται στους Μετόχους της εταιρείας το δικαίωμα, που παρέχεται από το άρθρο 127Β.-(1) του περί Εταιρειών Νόμου Κεφ. 113 και τη διάταξη Δ.2.1.ε) του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης, για προσθήκη θεμάτων στην ημερήσια διάταξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που θα συνέλθει στις 22/06/2022, και υποβολής σχεδίων αποφάσεων. Σχετική αίτηση από Μέτοχο ή Μετόχους που κατέχουν τουλάχιστο 5% των εκδομένων μετοχών (δικαιωμάτων ψήφου) πρέπει να ληφθεί σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή μέχρι τις 11/05/2022 (τουλάχιστο 42 ημέρες πριν από την ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης). Το σύνολο των εκδομένων μετοχών της Εταιρείας είναι 35.009.157.

Δειτε Επισης

WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες