Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Frotcom γιορτάζει 25 χρόνια

Η Frotcom, εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Πορτογαλία γιορτάζει τα 25 χρόνια  του λογισμικού παρακολούθησης οχημάτων μέσω GPS και διαχείρισης στόλου.

Το σύστημα Frotcom 1.0, που κυκλοφόρησε το 1997, θεωρήθηκε από την έναρξή του ως ένα σύστημα που αλλάζει το παιχνίδι στον έλεγχο στόλων οχημάτων, ικανό να εντόπιζε ένα όχημα σε λιγότερο από 5 λεπτά όπου κι αν βρισκόταν. Από τότε, η λύση εξελίσσεται συνεχώς και τώρα είναι μια προηγμένη, με διάφορες ενότητες και βασισμένη σε Cloud πλατφόρμα SaaS.

Διαβάστε ακόμα: 

Αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία θα δούμε φέτος (photos)

Ο «κακός λύκος» κοντοζυγώνει και ψάχνει προσωπικό

Γ. Μισιρλής: Υψηλές τιμές διαμερισμάτων λόγω χαμηλής προσφοράς

Δρ. Δ. Κωνσταντινίδης: Ο χαλκός ηγείται της πράσινης επανάστασης

Η ύπαρξη της Frotcom εστιάζει στην Έξυπνη Παρακολούθηση Οχημάτων και τη Διαχείριση Στόλου. Ενσωματώνει τηλεματική τελευταίας τεχνολογίας με φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό και ισχυρά αναλυτικά στοιχεία, δίνοντας τη δυνατότητα στις εταιρείες να βελτιστοποιούν τις επιδόσεις των στόλων τους.

Η προσέγγιση της Frotcom σαν οντότητα είναι να σκέφτεται σφαιρικά και να ενεργεί τοπικά. Έχει μια ενοποιημένη διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, λειτουργώντας μέσω ενός δικτύου Πιστοποιημένων Συνεργατών και σήμερα υιοθετείται από άνω των πέντε χιλιάδων εταιρειών παγκοσμίως.
 

 Τα τελευταία 25 χρόνια, το σύστημα Frotcom καθιερώθηκε ως κορυφαία τεχνολογική καινοτομία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία παρακολούθησης, που ονομάζεται “Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο” (Real-time Tracking), η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές στόλου να λαμβάνουν πληροφορίες από τα οχήματά τους περίπου κάθε δευτερόλεπτο.
 

Η Frotcom πρόκειται επίσης να λανσάρει μια νέα υπηρεσία, την Extended CANBus Collection, η οποία διαβάζει περισσότερες παραμέτρους από τα οχήματα του στόλου, επιτρέποντας στις εταιρείες να εκπαιδεύουν τους οδηγούς τους εντοπίζοντας τους ακριβείς ελιγμούς που χρειάζονται βελτίωση. Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η εκπαίδευση γίνεται κατα την διάρκεια της εργασίας. Ένα σημαντικό όφελος για τους πελάτες της Frotcom όσον αφορά την παραγωγικότητα, την οικολογική οδήγηση και την ασφάλεια, εδραιώνοντας τη θέση της Frotcom στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης στόλου.

Σύμφωνα με τον Valério Marques, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Frotcom International, "Ο νικητής του βραβείου Νόμπελ Dennis Gabor, έγραψε κάποτε ότι το μέλλον δεν μπορεί να προβλεφθεί, όμως το μέλλον μπορεί να εφευρεθεί. Αυτό ακριβώς κάνει η Frotcom εδώ και 25 χρόνια. Η Frotcom είναι εδώ από το 1997 και θα να είναι εδώ για τους πελάτες της και στο μέλλον, αναπτύσσοντας τεχνολογίες που κάνουν την καθημερινή διαχείριση στόλου πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Ανυπομονούμε για τα επόμενα 25 χρόνια!"

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus