Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Οι ΑΛΦΑΜΕΓΑ αφιερώνουν τα Χριστούγεννα στα παιδιά και προσωπικό του ΟΚΥπΥ

Σε μία συμβολική εκδήλωση, γεμάτη αγάπη και προσφορά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετέφεραν τη χαρά των Χριστουγέννων στο Μακάρειο Νοσοκομείο και έντυσαν γιορτινά και τα 8 νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ. 

Υπηρετώντας με προσήλωση το κοινό καλό και το ανθρωποκεντρικό τους όραμα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στήριξαν για άλλη μία φορά την κοινωνία, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που βασίζεται στις αξίες της προσφοράς και αλληλεγγύης. 

Με μία τεράστια αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετέφεραν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, τη  διάθεση και το πνεύμα της εποχής στα παιδιά και τις γυναίκες που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που επιτελεί καθημερινά και με ζήλο βαρυσήμαντο έργο. 

Πλάι στο στολισμένο δέντρο που πρόσφεραν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στήθηκε μία μικρή και συμβολική γιορτή, με εκλεκτούς καλεσμένους ιατρούς και νοσηλευτές του Μακάρειου Νοσοκομείου,  μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν με γενναιότητα ήρωα σοβαρές ασθένειες και τις μαχήτριες  μητέρες τους. Τη χαρά της γιορτής σκόρπισαν στους παρευρισκόμενους ο Άγιος Βασίλης που πρόσφερε δώρα και γλυκά, ο αγαπημένος υπερήρωας  Batman και το συγκρότημα Αλαλούμ που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.

Ως μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στο προσωπικό των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ που αγωνίζεται καθημερινά για την προστασία της υγείας μας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, γεμίζοντας με ελπίδα και αισιοδοξία το περιβάλλον του νοσοκομείου. 

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε θερμά τον ΟΚΥπΥ για τον  αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και εξέφρασε την ικανοποίηση της που οι Υπεραγορές συμμετέχουν στην προσπάθεια μετάδοσης της χαράς των Χριστουγέννων.

 

Δειτε Επισης

Τιμήθηκε με το Επιμελητηριακό Βραβείο ΚΕΒΕ ο Ανδρέας Γιασεμίδης
Το αντίο Χρ. Αγκαστινιώτη… «Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού, φεύγω με το κεφάλι ψηλά»
Χρ. Αγκαστινιώτης: Αυστηρή κριτική, προτάσεις και τεράστια ανησυχία για τη δυσφήμιση της Κύπρου
ΥΠΟΙΚ: Στις 101 οι πρόσθετες θέσεις στο δημόσιο
Γ. Παναγιώτου: Κατώτατος μισθός βάσει αναγκών κοινωνίας και δυνατοτήτων οικονομίας
G.A.P. Vassilopoulos Ltd: Σημαντικές αλλαγές στη μετοχική δομή
Ο HR Executive της K. Treppides, Σταύρος Τιμοθέου, μιλά για το 2ο Cyprus Job Fair
Η Talent Acquisition Specialist της Murex, Myriam Chahine, μιλά για το 2ο Cyprus Job Fair
Η δυναμική παρουσία της ICTS στην 2η Έκθεση Εργασίας στην Κύπρο
Ο Head of HR and Administration της Lidl Κύπρου, Γιάννης Επαμεινώνδας, μιλά για το 2ο Cyprus Job Fair