Κύπρος Χρυσοστομίδης: Ηγέτης που ενέπνεε τους συνεργάτες του (videos)

Ο Κύπρος Χρυσοστομίδης είχε λάβει το βραβείο Business Leader στην κατηγορία Επαγγελματικές Υπηρεσίες/Χρηματοοικονομικά, στο πλαίσιο των ΚΕΒΕ Business Leader Awards, που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε εδώ: Θλίψη…Έφυγε από τη ζωή ο Κύπρος Χρυσοστομίδης

«Σε μια επαγγελματική πορεία πέραν των πέντε δεκαετιών πολλές είναι οι σημαντικές στιγμές και κάποιες οι σημαντικότερες. Σημαντική στιγμή ήταν όταν αποφασίσαμε μαζί με την σύζυγό μου, επίσης δικηγόρο, στην οποία οφείλω πάρα πολλά, να ξεκινήσουμε το δικό μας γραφείο με δυσκολίες», δήλωνε ο Κύπρος Χρυσοστομίδης.

Διαβάστε εδώ: Έτσι έβλεπε το δικηγορικό επάγγελμα ο Κύπρος Χρυσοστομίδης

«Ένας επικεφαλής δικηγορικού γραφείου», σημείωνε, «το οποίο ήταν πολύ μικρό και μεγάλωσε, πρέπει να έχει ιδιαίτερες ικανότητες να εμπνέει τους συνεργάτες τους, να δημιουργεί ένα κλίμα οικογενειακό για συνεργασία και επίσης να σκέφτεται τα συμφέροντα και τις έγνοιες των πελάτων»

 

Εξάλλου, στη δήλωσή του έπειτα από την βράβευσή του, ο Κύπρος Χρυσοστομίδης αναγνώριζε την συμβολή των συνεργατών του στη δική του πολυετή πετυχημένη επαγγελματική του πορεία, δείγμα του σεμνού χαρακτήρα και της ταπεινότητας με την οποία προσέγγιζε την επιτυχία του. «Η σημασία είναι ακριβώς η αναγνώριση των υπηρεσιών και είναι αυτό ιδιαίτερα τιμητικό. Δεν νομίζω πως έχει οποιαδήποτε άλλη σημασία, πλην αυτής της αναγνώρισης για την οποία ευχαριστώ το ΚΕΒΕ από βάθους καρδίας», έλεγε ο Κύπρος Χρυσοστομίδης.

Διαβάστε εδώ: Κύπρος Χρυσοστομίδης: Οι σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα μου

Ο Κύπρος Χρυσοστομίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, νικημένος από τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος τους οικείους του, αλλά και το σύνολο του νομικού και πολιτικού κόσμου της χώρας.

Δειτε Επισης

Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
Συγχαίρει Γ. Παντελίδη για εκλογή στην Προεδρία ΟΕΒ ο ΠΙΣ-«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία»
Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων