Deal για τη διαχείριση του Grand Hyatt Limassol

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι οι εταιρείες Anolia Holdings Ltd και Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC με κοινοποίηση τους προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησαν τη Συμφωνία Διαχείρισης του ξενοδοχείου Grand Hyatt Limassol μεταξύ των Anolia Holdings Ltd και Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC.

Διαβάστε ακόμα: 

Η Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC συστάθηκε, σύμφωνα με τους νόμους της Ελβετίας και ο κύριος σκοπός της είναι η διαχείριση και δικαιοχρησία (management and franchise) των ξενοδοχείων που φέρουν την επωνυμία Hyatt στις περιοχές της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής κάτω από την επωνυμία της Hyatt (portfolio of Hyatt brands). Επιπλέον, η Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC συντονίζεται με άλλες εταιρείες του ομίλου Hyatt που δραστηριοποιούνται εκτός της πιο πάνω γεωγραφικής περιφέρειας, με σκοπό να διατηρούνται κοινά πρότυπα ξενοδοχεία (common standard hotels) που φέρουν την επωνυμία Hyatt.

Διαβάστε ακόμα: 

Επιχείρηση-στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί το ξενοδοχείο Grand Hyatt Limassol. Πρόκειται για ξενοδοχείο 5 αστέρων με την ονομασία Grand Hyatt Limassol που θα ανεγερθεί στην ανατολική ακτή της Λεμεσού. H Anolia, ως ιδιοκτήτρια της εν λόγω ανάπτυξης, σύνηψε τη Συμφωνία Διαχείρισης με την Hyatt με σκοπό την παραχώρηση της διαχείρισης του ξενοδοχείου στην Hyatt λόγω της εμπειρίας που διαθέτει η Hyatt στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων. Η Hyatt θα λειτουργεί το ξενοδοχείο κάτω από την επωνυμία (brand) Grand Hyatt Limassol σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές του ομίλου εταιρειών Hyatt που αφορούν στη συγκεκριμένη επωνυμία (brand).

Η Anolia είναι εταιρεία η οποία συστάθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι σκοποί για τους οποίους συστάθηκε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διεξαγωγή επενδυτικών επιχειρήσεων και άλλων δραστηριοτήτων όπως να κτίζει, να έχει στην κατοχή της και να διατηρεί στο όνομα της ή στο όνομα άλλων, διαφόρων ειδών δικαιώματα.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024