Powered by

Deal για τη διαχείριση του Grand Hyatt Limassol

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι οι εταιρείες Anolia Holdings Ltd και Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC με κοινοποίηση τους προς την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού γνωστοποίησαν τη Συμφωνία Διαχείρισης του ξενοδοχείου Grand Hyatt Limassol μεταξύ των Anolia Holdings Ltd και Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC.

Διαβάστε ακόμα: 

Η Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC συστάθηκε, σύμφωνα με τους νόμους της Ελβετίας και ο κύριος σκοπός της είναι η διαχείριση και δικαιοχρησία (management and franchise) των ξενοδοχείων που φέρουν την επωνυμία Hyatt στις περιοχές της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής κάτω από την επωνυμία της Hyatt (portfolio of Hyatt brands). Επιπλέον, η Hyatt International (Europe Africa Middle East) LLC συντονίζεται με άλλες εταιρείες του ομίλου Hyatt που δραστηριοποιούνται εκτός της πιο πάνω γεωγραφικής περιφέρειας, με σκοπό να διατηρούνται κοινά πρότυπα ξενοδοχεία (common standard hotels) που φέρουν την επωνυμία Hyatt.

Διαβάστε ακόμα: 

Επιχείρηση-στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί το ξενοδοχείο Grand Hyatt Limassol. Πρόκειται για ξενοδοχείο 5 αστέρων με την ονομασία Grand Hyatt Limassol που θα ανεγερθεί στην ανατολική ακτή της Λεμεσού. H Anolia, ως ιδιοκτήτρια της εν λόγω ανάπτυξης, σύνηψε τη Συμφωνία Διαχείρισης με την Hyatt με σκοπό την παραχώρηση της διαχείρισης του ξενοδοχείου στην Hyatt λόγω της εμπειρίας που διαθέτει η Hyatt στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων. Η Hyatt θα λειτουργεί το ξενοδοχείο κάτω από την επωνυμία (brand) Grand Hyatt Limassol σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές του ομίλου εταιρειών Hyatt που αφορούν στη συγκεκριμένη επωνυμία (brand).

Η Anolia είναι εταιρεία η οποία συστάθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι σκοποί για τους οποίους συστάθηκε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διεξαγωγή επενδυτικών επιχειρήσεων και άλλων δραστηριοτήτων όπως να κτίζει, να έχει στην κατοχή της και να διατηρεί στο όνομα της ή στο όνομα άλλων, διαφόρων ειδών δικαιώματα.

Δειτε Επισης

Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Κίνηση υψηλής στρατηγικής για την Aegean το «άνοιγμα» στην Ινδία-«Ο επόμενος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας»
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Έντονος προβληματισμός και ξεκάθαρα μηνύματα ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ προς τις συντεχνίες για τις απεργίες
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
ΟΕΒ: Απαράδεκτες και προκλητικές οι απειλές για απεργία στα ξενοδοχεία