Προς πώληση το City Plaza από την REInvest Real Estate (video)

Η REInvest Real Estate προσφέρει για άμεση αξιοποίηση το γνωστό εμπορικό ακίνητο City Plaza το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου, την πιο περιζήτητη εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας.

Το City Plaza αποτελεί μια ελκυστική εμπορική επένδυση με υποδομές που προσφέρουν την προοπτική για χρήση ως εμπορικό κέντρο με εστιατόρια και καφετέριες. Εναλλακτικά, οι αυτόνομοι και λειτουργικά ανεξάρτητοι χώροι του κτηρίου δύνανται να αξιοποιηθούν από τους εν δυνάμει αγοραστές και ως γραφεία. Σε συνάρτηση και με την πρόσφατη ανάπλαση της Λεωφόρου Μακαρίου, το City Plaza αποκτά προοπτικές για υψηλές αποδόσεις ως μια ενδιαφέρον και ελκυστική επένδυση.

Διαβάστε ακόμα: 

Το City Plaza είναι ένα τετραώροφο κτήριο σε εξαιρετική κατάσταση με συνολικό εσωτερικό εμβαδό 4,669 τ.μ. Ο τελευταίος όροφος είναι ενοποιημένος προσφέροντας μεγάλη λειτουργική ευελιξία για αξιοποίηση της χρήσης του χώρου, με εμβαδό που καλύπτει 1,232 τ.μ. Οι υπόλοιποι 3 όροφοι του κτηρίου φιλοξενούν 19 καταστήματα έκαστος, με το εσωτερικό εμβαδό του κάθε ορόφου να κυμαίνεται μεταξύ 778 τ.μ. και 943 τ.μ., ενώ επιπρόσθετα υπάρχει και η επιλογή περαιτέρω ενοποίησης για πιο αποδοτική αξιοποίηση των χώρων.

Το κτήριο επωφελείται από περίπου 75 χώρους στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται στο υπόγειο. Οι χώροι στάθμευσης έχουν άμεση πρόσβαση στους ανελκυστήρες που οδηγούν στον κάθε όροφο του City Plaza.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε με την REInvest ή την ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.  

Ποια είναι η REInvest: 

Η REInvest, μέρος του ομίλου εταιρειών Resolute Asset Management, αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον τομέα των ακινήτων με παρουσία σε όλη την Κύπρο.

Από το 1980, η REInvest προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και των υπηρεσιών διαχείρισης έργων για τον κατασκευαστικό τομέα.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία