Α. Νεοκλέους: Θα καταργούσα τη μονιμότητα των δημόσιων υπαλλήλων

Τη ριζική απόφαση που θα λάμβανε αν ήταν υπουργός Οικονομικών, που θα ήταν η κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, αποκαλύπτει ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Cyta, Ανδρέα Νεοκλέους, σημερινός φιλοξενούμενος στη διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader».

Αποκαλύπτει, επίσης, με τι θα ασχολείτο αν επέλεγε κάποιο άλλο επάγγελμα, αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα χρησιμοποιούσε ένα μαγικό ραβδί, σε περίπτωση που είχε ένα τέτοιο ραβδί στην κατοχή του.    

Διαβάστε ακόμα: 

Οι πύργοι δίπλα από τα ξενοδοχεία στη Λεμεσό (pics) 

Τουρισμός: Επαναπροσανατολισμός προς τη σωστή κατεύθυνση 

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Ad Board Media 

Νέο μπεργκεράδικο άνοιξε στη Λευκωσία

Για τον Ανδρέα Νεοκλέους, η τύχη αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας. «Πιστεύω στην τύχη. Αν ανατρέξουμε στις επαγγελματικές και προσωπικές αναμνήσεις μας, θα βρούμε στιγμές που η τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία μας», αναφέρει σχετικά, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως κανένας δεν μπορεί να βασίσει την επιτυχία του στην τύχη. 

Ο κ. Νεοκλέους δεν πιστεύει στην τελειότητα, καθώς όπως τονίζει, όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και είναι σημαντικό τα πρότυπά μας να βασίζονται στην πραγματικότητα.

Το στοιχείο που απολαμβάνει περισσότερο στη δουλειά του είναι το γεγονός ότι οι τηλεπικοινωνίες διευκολύνουν τις ζωές των ανθρώπων, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και τους προσφέρουν δυνατότητες που δεν είχαν προηγουμένως.

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit