Α. Αμερικάνος: Οι επιλογές χρηματοδότησης για σπουδές στο εξωτερικό

Συνέχεια στο θέμα των σπουδών στο εξωτερικό δίνει στο σημερινό επεισόδιο «Money Matters: Studying Abroad Part IΙ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της TCS Educational Consultants, Άδωνης Αμερικάνος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Αμερικάνος αναφέρθηκε στο κόστος σπουδών που καλούνται να καλύψουν οι ενδιαφερόμενοι σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ ανέλυσε τα κριτήρια με τα οποία οι φοιτητές πρέπει να επιλέγουν τη χώρα στην οποία θα σπουδάσουν.

Σήμερα, ο κ. Άδωνης Αμερικάνος προτείνει λύσεις για τη μείωση της συνολικής δαπάνης που απαιτείται για την πραγματοποίηση πανεπιστημιακών σπουδών στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα:
Χιλιάδες μονοκατοικίες και πολυκατοικίες θα ανεγερθούν

Τουρισμός: Σημάδια πως η «κότα με τα χρυσά αυγά» ξαναγεννά

Σε τροχιά υλοποίησης το νέο κτήριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας (pics)

Την ίδια ώρα, εφιστά την προσοχή στους φοιτητές, προτρέποντάς τους να προχωρούν σε έγκαιρη και σε βάθος μελέτη, ώστε να εντοπίζουν τις διαθέσιμες λύσεις χρηματοδότησης για μείωση του προϋπολογισμού τους. 

Τέλος, όπως υποδεικνύει, η οικονομική κατάσταση των φοιτητών, η ποιότητα του πανεπιστημίου, η διάρκεια του προγράμματος σπουδών και η αναγνώρισή του στην Κύπρο, είναι, μεταξύ άλλων, κριτήρια που πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν για την επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού κόστους και ποιότητας σπουδών.  

Στόχος της διαδικτυακής τηλεοπτικής σειράς του InBusiness TV«Money Matters», που παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, είναι να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα, αναφορικά με τις επενδυτικές επιλογές σήμερα, τις επενδύσεις σε ακίνητα, τον σωστό προγραμματισμό για συνταξιοδότηση, τη διαδοχή, κ.α.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit