Βραβείο στο απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Igienol στα 8α ‘IN BUSINESS GROCERY RETAIL AWARDS’

To απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Igienol, απέσπασε ένα από τα πέντε βραβεία στα 8α “ΙΝ ΒUSINESS GROCERY RETAIL AWARDS”. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 18ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου της ΙΜΗ, την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Τα ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards είναι ένας ετήσιος θεσμός αναγνώρισης της αριστείας που έχει επιδείξει ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης (FMCGs) στην κυπριακή αγορά. Για την ανάδειξη των προϊόντων που βραβεύονται, υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης που εξετάζει στοιχεία όπως η αύξηση των πωλήσεων, η αύξηση του μεριδίου αγοράς, η καινοτομία, η διαχρονικά σταθερή ποιότητα.
 

 

 

Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol αποτελεί ένα καινοτομικό προϊόν, το οποίο εξυπηρετεί ως ενισχυτικό πλύσης και διασφαλίζει αποτελεσματική απολύμανση στο πλύσιμο των ρούχων. Λανσαρίστηκε στην αγορά τον Οκτώβριο του 2019 και έχει πετύχει ηγετική θέση στην κατηγορία του με μερίδιο 46,2% σε όγκο πωλήσεων. Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol είναι ένα μοναδικό προϊόν καθαριότητας, εργαστηριακά ελεγμένο προϊόν, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων και αφήνει τα ρούχα υγιεινά, καθαρά και χωρίς δυσάρεστες οσμές. Συγκεκριμένα, το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL προστατεύει από επιβλαβή βακτήρια (Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, E. coli), ιούς (Adenovirus, AH1N1) και μύκητες (Candida albicans) που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες, λοιμώξεις και μολύνσεις. Με βάση εργαστηριακές δοκιμές (ΕΝ1276, 1650 και 14476+Α1), το ΕΥΡΗΚΑ Igienol εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων, ακόμη και στους 20°C.

 

Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol συνδυάζει ενδελεχή καθαριότητα με αυστηρή απολύμανση και παράλληλα φροντίδα στα ρούχα. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει χλώριο, είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα και ιδανικό για όλα τα είδη υφασμάτων. Διατίθεται σε δύο τύπους υπέροχων αρωμάτων ‘Fresh Linen’ και ‘Pure Care’, που αφήνουν ένα διακριτικό άρωμα στα ρούχα, κλειδώνοντας την υγιεινή καθαριότητα και την απαλότητά τους.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό