Κτύπησαν ξανά την πόρτα του Απολλώνειου για εξαγορά

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για εξαγορά του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες από γνωστό fund του εξωτερικού που και στο παρελθόν είχε επιδείξει ενδιαφέρον, την ώρα που στο Απολλώνειο γίνονται κατά καιρούς αποδέκτες βολιδοσκοπήσεων από διάφορους εν δυνάμει αγοραστές ή εκπροσώπους τους, χωρίς ωστόσο να υποβάλλονται συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες να μπορούν να εξεταστούν από το Δ.Σ. του νοσηλευτηρίου, ώστε να προχωρήσει μια πιθανή συμφωνία.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, για την εξαγορά του Απολλώνειου επανήλθε τις τελευταίες εβδομάδες υπό την μορφή διερευνητικού χαρακτήρα το επενδυτικό ταμείο CVC Capital Partners, το οποίο και το 2018 είχε πράξει κάτι ανάλογο, με το θέμα όμως, τότε, να μην προχώρα. 

Διαβάστε ακόμη: Αμερικανικό φλερτ για εξαγορά του «Απολλώνειου»

Άριστα ενημερωμένη πηγή που μίλησε στο InBusinessNews επιβεβαίωσε τη νέα προσέγγιση που έγινε από πλευράς του συγκεκριμένου fund -το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως κατέχει το 20% των ιδιωτικών κλινικών στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων και το ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα-, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως και αυτή τη φορά χειροπιαστή πρόταση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής. 

Διαβάστε ακόμη: 

Χ. Χατζηκυπριανού: Στροφή στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου

Τα κατεχόμενα ξενοδοχεία, η σημερινή τους εικόνα και το μεγάλο πρόβλημα

Μάλιστα, η ίδια πηγή αποκάλυψε πως πριν από περίπου ένα μήνα στο Απολλώνειο δέχθηκαν κρούση για την πιθανότητα εξαγοράς και από άτομο που εκπροσωπούσε αμερικανικά κεφάλαια, μέσω του ελεγκτικού γραφείου που το αντιπροσωπεύει στην Κύπρο, χωρίς και στην περίπτωση αυτή να κατατίθεται συγκεκριμένη πρόταση ή το φιλολογικό ενδιαφέρον του να μετουσιώνεται σε πρακτικό.

«Κατά καιρούς έχουμε διάφορους που ενδιαφέρονται. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε, αλλά κάτι σοβαρό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πρόταση ή μελετούμε την οποιαδήποτε πρόταση», τόνισε η ίδια πηγή. «Για να λάβουμε σοβαρά υπόψη και να συζητήσουμε το όποιο ενδιαφέρον», τόνισε, «πρέπει να υπάρχει κάτι χειροπιαστό».

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού