powered by

Α. Μιχαήλ: Οι συνέργειες αποτελούν το βήμα προς τα εμπρός

Επέκταση και καινοτομία αποτελούν μονόδρομο για τα δικηγορικά γραφεία ανέφερε η Άντρη Μιχαήλ, Partner της Kinanis LLC, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να επενδύσουμε στην γνώση και στην εξειδίκευση.

Μιλώντας ενώπιον του συνεδρίου The Cyprus Professional Services, που διοργανώθηκε στις 20 Μαΐου, η κ. Μιχαήλ σημείωσε πως οι σημερινοί πελάτες είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, γνωρίζουν περισσότερα και επενδύουν στην καινοτομία, κάτι το οποίο επιτάσσει την ανάγκη για περισσότερη εκπαίδευση των νέων δικηγόρων.

Διαβάστε ακόμη: 

Success is the only way για τις επαγγελματικές υπηρεσίες στην Κύπρο

Το Professional Services σηματοδότησε το Physical Relaunching

Η άνοδος της τεχνολογίας είναι αποδιοργανωτική και πρέπει να την δούμε ως μια ευκαιρία και όχι ως απειλή. Πρέπει να είμαστε σε θέση να υιοθετήσουμε περισσότερη τεχνολογία, να αγκαλιάσουμε την τεχνολογία και να την δούμε ως μέσο συμμόρφωσης με τις κανονιστικές μας υποχρεώσεις.

Παράλληλα, η κ. Μιχαήλ σημείωσε πως οι συνέργειες αποτελούν το βήμα προς τα εμπρός, διευκρινίζοντας πως οι δικηγόροι παρουσιάζονται επιφυλακτικοί ως προς την διερεύνηση ευκαιριών να συγχωνευτούν με άλλα δικηγορικά γραφεία καθώς τους φοβίζει το άγνωστο.

Τέλος, σημείωσε πως επιβάλλεται ο εκσυγχρονισμός και η εναρμόνιση του υφιστάμενου συστήματος δικαίου ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτό που έρχεται.

Δειτε Επισης

Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Αγορά CRM 2025: Απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών
Η Κύπρος συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην ευρωπαϊκή εκστρατεία #PlantHealth4Life
PadelPro Corporate Tournament: Οι εταιρείες της Λευκωσίας παίζουν... δυνατά(video)