Το Professional Services σηματοδότησε το Physical Relaunching

Μετά την ανάπαυλα ενός και πλέον χρόνου από την διεξαγωγή συνεδρίων διά φυσικής παρουσίας, λόγω των μέτρων και των πρωτόγνωρων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, το Cyprus Professional Services που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου σηματοδότησε το δυναμικό relaunching της ΙΜΗ σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα, την διεξαγωγή συνεδρίων και getting people to come together for more incredible things.

Η γενική διαπίστωση που επικράτησε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι πως το οικονομικό περιβάλλον βελτιώνεται και ότι το αρνητικό κλίμα έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό αναστραφεί. Η επανεκκίνηση της οικονομίας και η είσοδος σε μια νέου είδους κανονικότητα, επαναφέρει την αισιοδοξία και δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Κύπρου να βρει ξανά τον βηματισμό του, να προχωρήσει επιτυχώς στο αύριο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Το physical relaunching προκάλεσε νότα αισιοδοξίας στους παρευρισκόμενους και στους επαγγελματίες του κλάδου των professional services οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τονίσουν καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου το πόσο τους έλειψε η διαπροσωπική επικοινωνία και επαφή. Τίποτα δεν αντικαθιστά τις tête-à-tête συναντήσεις, ενώ το χαμόγελο ικανοποίησης και αισιοδοξίας στις εκφράσεις των προσώπων τους αντανακλούσε την δίψα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και networking.

Tο «The Cyprus Professional Services Conference» ήταν δομημένο κατά τρόπο ώστε να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του χώρου να διαμορφώσουν ένα νέο όραμα για τον τομέα και να αναπτύξουν ένα νέο μοντέλο ευημερίας κι ανάπτυξης για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διά φυσικής παρουσίας, αλλά τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις κλπ). Παράλληλα, για την καλύτερη ασφάλεια των συνέδρων, η ΙΜΗ παρείχε την δυνατότητα επί τόπου και πριν από την έναρξη του συνεδρίου, την διενέργεια δωρεάν rapid test για διευκόλυνση των συνέδρων που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν και να έχουν στην κατοχή τους το απαραίτητο SafePass.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»