Papaetis SERVICES: Νέες προκλήσεις εν μέσω του ΓεΣΥ

Η αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού περιβάλλοντος στο πλαίσιο του ΓεΣΥ είναι ίσως η πιο σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας και συντήρησης εξοπλισμού υγείας, όπως είναι η Papaetis SERVICES.

Με έτος ίδρυσης το 1999 και σήμερα με 22 άτομα προσωπικό, η Papaetis SERVICES, εξειδικεύεται στην προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού καθώς και συστημάτων ασφαλείας, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Είναι επίσης, αντιπρόσωπος εταιρειών κολοσσών στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλωσίμων, όπως: Canon, Terumo, Olympus, Hamilton και Radiometer.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Papaetis SERVICES, Γιαννάκης Ιωάννου, σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, μας παρουσιάζει τις κύριες προκλήσεις του τομέα καθώς και τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας.

Ποιες είναι οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας Papaetis SERVICES και ποιοι είναι οι πελάτες σας;
Η εταιρεία προμηθεύει και συντηρεί ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό, όπως απεικονιστικά συστήματα, ενδοσκόπια, εξοπλισμό χειρουργείων, εντατικής νοσηλείας, εξοπλισμός αποστείρωσης και άλλα, καθώς και συστήματα ασφαλείας. Πελάτες μας, είναι όλες οι κρατικές και ιδιωτικές δομές και οι επαγγελματίες υγείας. Αναφερόμαστε στο Υπουργείο Υγείας, στον ΟΚΥπΥ, στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια και τα ιδιωτικά ιατρεία. Όσον αφορά τα συστήματα ασφάλειας, οι πελάτες μας είναι διάφορες πρεσβείες, αεροδρόμια, λιμάνια και κυβερνητικά κτήρια.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, με ποιες προκλήσεις έρχεται αντιμέτωπος ο τομέας σας;
Ο τομέας μας αντιμετωπίζει δύο κύριες προκλήσεις. Η μία σχετίζεται με την αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού περιβάλλοντος στο πλαίσιο του ΓεΣΥ και η δεύτερη αφορά την οικονομική πτυχή ως συνεπακόλουθο της εφαρμογής του ΓεΣΥ. Τα κριτήρια αγοράς αναλωσίμων προϊόντων έχουν αλλάξει, και τα τμήματα πωλήσεων πρέπει τώρα να ενεργούν και να εκμεταλλεύονται τον χρόνο τους διαφορετικά. Η παραγωγικότητα τους διέπεται πλέον από εξωγενείς παράγοντες και δεν έχουν πάντοτε ίδιον έλεγχο.

Οι εξοπλισμοί ως κεφαλαιουχικές επενδύσεις, χαρακτηρίζονται από τις χρηματοδοτήσεις ή μη που διατίθενται στην αγορά. Η στενότητα είναι δεδομένη, και ως εκ τούτου μεταφέρεται άμεσα στον τομέα μας. Πρόσθετα, λόγω των διαδικασιών εντός του πλαισίου του ΓεΣΥ, δεν υπάρχει ομαλότητα και προβλεψιμότητα των οφειλόμενων πληρωμών, με αποτέλεσμα την διαταραχή της ρευστότητας εταιρειών του κλάδου μας γενικά.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;
Στόχος μας είναι η διαμόρφωση της δομής της εταιρείας, η οποία θα προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον και θα παραμείνει υγιής, προσφέροντας την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο ανάπτυξης της παραγωγικότητας, μέσω εξειδικευμένων παροχών, γίνεται στροφή προς την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και του διαδικτύου για σκοπούς μάρκετινγκ.

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022