powered by

Η Cyfield στηρίζει τους νέους επιστήμονες με ευκαιρίες εργοδότησης

Ο Όμιλος Cyfield στα πλαίσια της εταιρικής του στρατηγικής, υλοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα απασχόλησης, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των νέων αποφοίτων κλάδων των πολυτεχνικών σχολών από Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού.

Με το πρωτοποριακό αυτό Πρόγραμμα, ο Όμιλος Cyfield επενδύει στις νεότερες γενιές επιστημόνων μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το στρατηγικό προσανατολισμό του για προσέλκυση και ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω της συνεργασίας του με την Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ο Όμιλος Cyfield, λόγω της δραστηριότητας που έχει αναπτύξει στον ευρύτερο κατασκευαστικό τομέα, προσφέρει τη δυνατότητα στους αποφοίτους να εμπλακούν και να συνεισφέρουν σε διάφορα κατασκευαστικά έργα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών.

Στόχος του Προγράμματος είναι να μεταφέρει τους αποφοίτους από το ακαδημαϊκό στο πραγματικό περιβάλλον εργασίας, μέσα σε ασφαλείς συνθήκες εκπαίδευσης και καθοδήγησης, βοηθώντας τους να αναπτύξουν την μετέπειτα καριέρα τους έχοντας πλέον αποκτήσει εικόνα της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς απόφοιτους των Πολυτεχνικών Σχολών σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και εξωτερικού με ορίζοντα αποφοίτησης το τέλος του ακαδημαϊκού έτους (Μάιος – Ιούνιος 2021).
  • Η περίοδος αποδοχής αιτήσεων είναι μεταξύ 1ης – 31ης Μαρτίου 2021.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες στον σύνδεσμο Join Our Team - Cyfield Group of Companies

Περισσότερα στο: https://www.cyfieldgroup.com/all-news/articles/joinourteam/

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.