Π. Παπαφιλίππου: Έτσι φτιάξαμε ένα προϊόν που τιμά τον τόπο μας

Η εκπομπή «More Than a Business Leader» φιλοξενεί σήμερα τον γενικό διευθυντή της P&P Ice Cream Group, Παναγιώτη Παπαφιλίππου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Αυθεντικός όσο λίγοι, ο κ. Παπαφιλίππου αποκαλύπτει ότι από τότε που φοιτούσε στο γυμνάσιο, το όραμά του ήταν να κάνει τον κόσμο χαρούμενο, ό,τι δουλειά και να επέλεγε να κάνει.

Με οδηγό το όραμά του και με σχέδιο δράσης, λοιπόν, κατάφερε να πετύχει το στόχο του, με αποτέλεσμα σήμερα, όπως λέει, να νιώθει περήφανος που μαζί με τους συνεργάτες του, έφτιαξαν ένα γνησιότατο προϊόν που τιμά τον τόπο μας, το παγωτό Παπαφιλίππου. Εκεί κρύβεται η μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τον ίδιο. Στο να παραγάγεις, δηλαδή, ένα προϊόν που να είναι διαφορετικό και καινοτόμο.

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Θεοδότου: Νέα ανοίγματα για Αλφαμέγα και Bean Bar το 2022

Σε αυτούς τους κλάδους υπάρχουν πολλές κενές θέσεις εργασίας

Μαρίνα Λεμεσού: Τα brands για τις γιορτινές αγορές

Θαυμάζει πολλούς επιχειρηματίες, αλλά το σημαντικότερο για τον Παναγιώτη Παπαφιλίππου είναι να είναι σωστοί άνθρωποι. Σχολιάζοντας τον παράγοντα τύχη, εμφανίζεται κάθετος στην άποψή του, λέγοντας ότι δεν πιστεύει στην τύχη, καθώς «την τύχη τη φτιάχνει ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος γράφει τη δική του ιστορία».

Τι θα ήθελε να αλλάξει στον εαυτό του και τι αντιπαθεί στους άλλους; Όλα αυτά στη συνέντευξη του κ. Παπαφιλίππου που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit