Powered by

Δεν αγγίζουν τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά» τα νέα μέτρα

Δεν αγγίζουν-τουλάχιστον επί του παρόντος- τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά που διοργανώνει το Υφυπουργείο Τουρισμού, τα νέα μέτρα που τίθενται σταδιακά σε εφαρμογή από την Δευτέρα με στόχο τον περιοριορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.   

Στο εν λόγω σχέδιο συμμετέχουν οι κοινότητες Αγρού, Κυπερούντας, Πλατρών, Καλοπαναγιώτη και Κακοπετριάς, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από τις 11 Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των πρόσφατων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, από τις 29 Νοεμβρίου αναστέλλοναι όλες οι σχολικές χριστουγεννιάτικες εορτές, ενώ για τη διεξαγωγή άλλων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνονται από διάφορους άλλους φορείς, όπου προφανών εμπίμπτουν και τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά, θα πρέπει να εξασφαλίζεται άδεια έγκρισης από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως πληροφορείται συναφώς το InBusinessNews, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας ενδεχομένως να προκύψει επαναξιολόγηση σε ό,τι αφορά την πορεία του θεσμού και των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει.  

Διαβάστε ακόμη: 

Κλείνουν οι πόρτες των χώρων εστίασης για τους ανεμβολίαστους

Έξω φρενών οι ιδιοκτήτες κέντρων εστίασης, ετοιμάζονται για μέτρα 

ΠΑΣΙΚΑ: Τεράστιο το πλήγμα, είμαστε αγανακτισμένοι

Συμφωνούν με τα νέα μέτρα τα κέντρα διασκέδασης- «Είναι θέμα ευθύνης»

«Ακόμη ένα κτύπημα για τον κινηματογράφο τα νέα μέτρα»

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες όπου θα προσφέρονται χριστουγεννιάτικα μενού. Η λίστα με τα σημεία εστίασης θα αναρτηθεί το επόμενο διάστημα στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Επίσης, θα προσφέρονται διάφορα εργαστήρια στις κοινότητες. 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία
Συμμετοχή Κύπρου στο έργο IndusTour-Interreg Europe για προώθηση βιομηχανικού τουρισμού μέσω ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η IndiGo Αirlines-Οι σχεδιασμοί της εταιρείας
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν