Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Link4pay: Καθημερινές συναλλαγές με χρήση του smartphone ως τερματικού πληρωμών

Η τεχνολογία tap-to-phone ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι καθημερινές συναλλαγές. Η χρήση των smartphones σε τερματικά πληρωμών δίνει τεράστια ευελιξία στους χρήστες. Εκτός από το ότι οι πωλητές χρησιμοποιούν απλώς μια εφαρμογή (application) στο κινητό τους, ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά περίπλοκα τερματικά πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μειώσουν στο ελάχιστο τις πληρωμές με μετρητά.

Μία εξαιρετική εμπειρία tap-to-phone παρέχει η Link4pay SoftPOS, η οποία αποδέχεται πληρωμές με διεθνείς κάρτες (Visa & Mastercard), με ελάχιστες χρεώσεις, κάνοντας την καθημερινότητα μίας επιχείρησης πολύ πιο εύκολη και απλή! Με τη Link4pay SoftPOS, η επιχείρηση απαλλάσσεται από την ανάγκη αγοράς ή ενοικίασης τερματικού καρτών, η οποία αποτελεί μία δαπανηρή επιλογή, που συμπεριλαμβάνει ανάγκες συντήρησης, επισκευής ή αντικατάστασης, τα καλώδια αλλά και το χαρτί για εκτύπωση αποδείξεων από το μηχάνημα. Η μετατροπή του σημείου πώλησης σε ένα app στο κινητό, εξαφανίζει όλα αυτά τα έξοδα, εύκολα, γρήγορα και πρακτικά, μειώνοντας ταυτόχρονα και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Εξάλλου, πολλές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που παρέχουν τις υπηρεσιές τους εκτός των χώρων εργασίας τους καταλήγουν να μην πληρώνονται ποτέ, καθώς δεν υπάρχει πλήρης διαβεβαίωση ότι ο πελάτης θα εξοφλήσει το τιμολόγιο και θα στείλει την ηλεκτρονική πληρωμή μετά την επίσκεψη. Με τη Link4pay SoftPOS όμως, το κινητό τηλέφωνο  λειτουργεί πλέον και ως τερματικό πληρωμών, απαλλάσσοντας από κάθε ανησυχία, αφού δίνει τη δυνατότητα λήψης πληρωμών επί τόπου, παρέχοντας όλες τις ασφαλιστικές δικλίδες.

Επιπλέον, η λύση Link4pay SoftPOS παρέχει την ευχέρεια να αρχειοθετούνται όλες τις συναλλαγές σε ένα σημείο, δίνοντας πρόσβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα με πληροφορίες για τις συναλλαγές, που επιτρέπει να διατηρούνται όλα τα οικονομικά στοιχεία ενημερωμένα κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο η Link4pay SoftPOS εξελίχθηκε παγκοσμίως ως ο πλέον ιδανικότερος τρόπος για να αναπτυχθεί μία επιχείρηση τεχνολογικά, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.  

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.link4pay.com/softpos/

77 77 67 57

 

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος