Το “Ένα Όνειρο μια Ευχή” υιοθετεί ένα δωμάτιο στην Αροδαφνούσα

Τα λειτουργικά έξοδα ενός δωματίου στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» καλύπτει για δεύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή». Η εισφορά εντάσσεται στο «Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στην Αροδαφνούσα», το οποίο αφορά την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας δωματίου στην Αροδαφνούσα για το χρονικό διάστημα που επιθυμεί ο κάθε δωρητής.

Η Αροδαφνούσα είναι το πρώτο και μοναδικό Κέντρο στο είδος του στην Κύπρο το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου. Η μοναδικότητά της έγκειται στο γεγονός ότι στο Κέντρο καλύπτονται σφαιρικά όλες οι ανάγκες των ασθενών, από διεπιστημονική ομάδα η οποία αποτελείται από ιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές και αρωματοθεραπευτές, με την υποστήριξη πνευματικών και εθελοντών.

Η Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μύρια Σταυράκη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το «Ένα Όνειρο μια Ευχή» εκφράζοντας την ευχή όπως και άλλοι οργανισμοί μιμηθούν αυτή τη γενναιόδωρη ενέργεια και έτσι να βρεθούν «κηδεμόνες» για όλα τα δωμάτια της «Αροδαφνούσας». Η κ. Σταυράκη επεσήμανε, επίσης, ότι η δωρεά του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» έρχεται σε μια κομβική περίοδο για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου γιατί σύντομα οι ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες της «Αροδαφνούσας» θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ και με τον τρόπο αυτό θα καλύπτεται ένα μέρος των δαπανών του Κέντρου. «Παρά την ένταξη της «Αροδαφνούσας» στο ΓεΣΥ, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συνεχίζει να χρειάζεται τη στήριξη της κυπριακής κοινωνίας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις δαπάνες του Κέντρου, αλλά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα όλες τις άλλες υπηρεσίες μας, παγκύπρια», τόνισε η κ. Σταυράκη.
 

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ δήλωσε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος συμβάλλει στο ανακουφιστικό έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, με το ποσό των 90.000 ευρώ, υιοθετώντας ένα δωμάτιο ασθενούς στην «Αροδαφνούσα», όπου νοσηλεύονται και ενήλικα καρκινοπαθή παιδιά που φροντίζει το «Ένα Όνειρο μια Ευχή». Όπως είπε ο κ. Πενηνταέξ: «Στο Σύνδεσμό μας θεωρούμε πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια μεταξύ των οργανωμένων φιλανθρωπικών οργανισμών, επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και στην υψηλών προδιαγραφών φροντίδα προς όφελος των ασθενών».    

 

 

 

Έξω από το δωμάτιο το οποίο έχει υιοθετηθεί, έχει τοποθετηθεί επιγραφή με το λογότυπο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Δειτε Επισης

Λαμπερές εκδηλώσες για τα 30χρονα Nespresso στην Κύπρο
Έρχεται το συναρπαστικό και εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο «Εποχή των Παγετώνων
Μεγάλη επιτυχία για το ΕΚΟ Gala & Concert προς ενίσχυση του φετινού Ραδιομαραθώνιου
Η λαμπερή τελετή απονομής των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards (pics)
Η VE Very Exclusive και η Omega παρουσίασαν τη συλλογή Seamaster
Η UDSarchitects τιμά νέους και μακροχρόνιους συνεργάτες της
Το MINTHIS υποδέχεται τον διάσημο Καλλιτέχνη Felix Volossenkov
Ο «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team συνεχίζεται
Μια συλλογική καλλιτεχνική δράση στον δημόσιο χώρο της Πλατείας Ζουχούρι
Έκθεση ζωγραφικής του Κύπριου καλλιτέχνη Χρίστου Χρίστου στο Cap St Georges Hotel & Resort