Cyprus Forum: Σημείο αναφοράς για ανάπτυξη ιδεών και συζητήσεων (video)

Σημαντικά θέματα που αφορούν όλους τους τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η οικονομία, η επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και η ισότητα απασχόλησαν τους ομιλητές του Cyprus Forum το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Πολίτες, εκπρόσωποι οργανισμών και επιχειρήσεων, αξιωματούχοι και πολιτικοί που εργάζονται για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, συμμετείχαν στο συνέδριο, συζητώντας, ανταλλάζοντας ιδέες και καθορίζοντας νέες και δημιουργικές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο.

Στον χαιρετισμό του ο Νικόλας Κυριακίδης, ιδρυτής του Cyprus Forum, επεσήμανε πως στόχος είναι να καταστεί το μεγαλύτερο συνέδριο με επίκεντρο την πολιτική στην Κύπρο και σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη ιδεών, συζητήσεων, αλλά και υλοποίησης δεσμεύσεων για την κυπριακή οικονομία και την κοινωνία.

Στη συνέχεια, η Προέδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού μετά την πανδημική κρίση και στην κατεπείγουσα ανάγκη ριζικής αναθεώρησής του αναπτυξιακού μοντέλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η ευημερία των Κυπρίων πολιτών πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών για βιώσιμη ανάκαμψη στην επιτακτική ανάγκη για μετάβαση των επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε πιο βιώσιμα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης.

Το Cyprus Forum διοργανώθηκε από τον μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό Oxygono, που έχει σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

 

Δειτε Επισης

Finvasia: Επιχειρηματικότητα και ενδοεπιχειρηματικότητα
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol