ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021: Οι εγγραφές άρχισαν

Το πιο fun running event της Κύπρου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη virtual μορφή του, που μας επιτρέπει να τρέξουμε από κάθε γωνιά της Κύπρου ! Τρέχουμε για τα παιδιά μας στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021, από 22 μέχρι 31 Οκτωβρίου απ’ όποιο μέρος της Κύπρου κι αν βρισκόμαστε!

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες για όλους τους δρόμους του αγώνα, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runasone.eu. Μέσα από μια απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα εγγραφών, να επιλέξουν τον δρόμο της προτίμησής τους και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι φίλοι δρομείς του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2021 τρέχουν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν (στο αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, στο πάρκο της γειτονιάς, τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου κ.α.), καταγράφουν τον χρόνο τους σε smartwatch ή running application στο κινητό τους και μοιράζονται την επίδοσή τους με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα εγγραφών.

Το VIRTUAL RUN AS ONE 2021 περιλαμβάνει Ατομικό Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 10χλμ., και Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους.

Στον φετινό αγώνα δεν υπάρχουν νικητές, αλλά μόνο ο κοινός σκοπός, η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Σε όλους τους δρομείς που θα σταλεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο 1K Fun Run, θα σταλεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής για όλους τους δρόμους του αγώνα είναι €7. Τα παιδιά έως 12 ετών τρέχουν ή περπατούν και φέτος δωρεάν! Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής αποτελεσμάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu.  

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες DELOITTE και PRIMETEL, υποστηρικτής αγώνα η εταιρεία LANDAS COLOUR και χορηγοί οι εταιρείες DIXAN, SOMAT, ACS COURIER, NEXTECH, UNIVERSAL LIFE, HOLLAND AND BARRETT και RCB BANK.

Συμμετέχουμε στο 1Κ Fun Run με την Χαραλαμπίδης Κρίστης, το καλύτερό μας, Το καλύτερο στη διατροφή μας!

 

Η ταυτότητα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE
Η διοργάνωση αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σχετικά με πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9 -12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Δειτε Επισης

Ομόνοια 29Μ: Οι παίκτες εμφανίστηκαν στο γήπεδο με σκυλιά από το καταφύγιο SIMBA ANIMAL AID Cyprus
Λαμπερές εκδηλώσες για τα 30χρονα Nespresso στην Κύπρο
Έρχεται το συναρπαστικό και εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο «Εποχή των Παγετώνων
Μεγάλη επιτυχία για το ΕΚΟ Gala & Concert προς ενίσχυση του φετινού Ραδιομαραθώνιου
Η λαμπερή τελετή απονομής των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards (pics)
Η VE Very Exclusive και η Omega παρουσίασαν τη συλλογή Seamaster
Η UDSarchitects τιμά νέους και μακροχρόνιους συνεργάτες της
Το MINTHIS υποδέχεται τον διάσημο Καλλιτέχνη Felix Volossenkov
Ο «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team συνεχίζεται
Μια συλλογική καλλιτεχνική δράση στον δημόσιο χώρο της Πλατείας Ζουχούρι